06 stycznia 2025Merx pisze: @pekaes przecie elvanse już jest od kilku dni, tylko nie w dawce 70mg wszystkie inne są w hurtowniach,
04 stycznia 2025Merx pisze: @Hyperemilka szanuję jak popierdolony za próbę wciagania sniffem concerty XDDD o kurwa to Ty masz chyba prasę hydrauliczną w chacie xD
Concerta tylko dojapnie.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Kiedyś próbowałem blenderem - 0 szans
Moździerz? Panie, to chyba Pan moździerz musi Pan mieć wielkości 1 na 1 metr z tą 'łyżką' do kruszenia o wadze minimum 10kg.
skruszyć na tzw. "jebany pył" jest trudniejsze od (wpisz cokolwiek).
za to dziwnym trafem medikinet IR to się kruszy w palcach, co za paradoks?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
07 stycznia 2025DobryWujas pisze:Mnie się raz udało to jebnąć iv nawet xD. Ale pamiętam jak skurwysyńsko ciężko było zmiażdżyć te granulki. Chyba użyłem do tego łyżki i łyżeczki i ucierałem po prostu jak narkoman na głodzie, filtracja i strzelanie.04 stycznia 2025Merx pisze: @Hyperemilka szanuję jak popierdolony za próbę wciagania sniffem concerty XDDD o kurwa to Ty masz chyba prasę hydrauliczną w chacie xD
Concerta tylko dojapnie.
scalono i usunięto podwójny cytat. Nie pisz posta pod postem. #Vetulani44
07 stycznia 2025Vetulani44 pisze: Stać was ćpuny na MPH, a nie stać na zakup moździerza za paręnaście zł, albo tak wam już powyżerało wyobraźnię. Moździerzem momentalnie doprowadza się granulki do jebanego pyłu.
Hah prawda że na medikinet nas stać zawsze czasem zaleganie z rachunkami, w aucie ciagla rezerwa tankowanie za 20zl, lodówka pusta ale na medikinet hajs był zawsze, ja w najgorszym czasie sprzedawałem swój medikinet a później mi brakowało i kupowałem z ogłoszeń i potrafillem zjesc 1500zl w dzień ale człowiek w cugu nie myśli, tak naprawdę taniej wyszłoby na koksie chodź na tak przecpany beret jak mój 1,5g dobrego koksu na 5h starcza, gdzie moim kolegom, tego samego koksu 0,5g na cały dzień starcza, oni też biorą nacodzien amfetaminy lub metylofenidat ale maja do tego umiar, ja najgorszym umiar mam z metylfenidatem nawet uliczna feta czy metamfa deksamfa nie powoduje u mnie tak kompulsywnego dokładania i naglego nie przyjemnego uczucia gdy zaczyna się zbyt duża amplituda w dzialaniu cieszę się że wreszcie jest elvanse bo brałem go w przeszłości i z tego co wiem to nie da sie go ćpać zwłaszcza gdy już minie honeymoon który wystpuje w pierwszym tygodniu, później nie czuć że wogule się cos wzięło albo czuć po 4,5h bo elvanse osiąga dopiero wtedy szczyt, ale pewnie polskie ćpuny szybko znajdasposob na wyizolowanie samej deksamfetaminy która już da się na paczkę,ale na ADHD zdecydowanie lepsze jest elvanse niż czysta deksamfetamina która dział A jak dobra feta lub meta tyle że działa krócej od mety.
Ps.wciaganie elvanse to strata materiału klepie tak samo lub gorzej niż połknięta i tak samo po 4,5h.
A co do medikinetu CR o ja młotkiem to robiłem lub taka twarda stalowa karta która kimś miałem w sumie, skąd xD pamiętam że z UK,
Ale chyba na złom sprzedałem musiałem być bardzo zdesperowany
Concerta to twarda pigułka do zgryzienia... xq Mi udawało się przerabiać, ale było z tym trochę roboty. Najpierw miażdżenie między dwoma twardymi powierzchniami pod naciskiem – wtedy pęka otoczka i łatwo ją zebrać na oddzielny użytek. Następnie odgryzanie lub (lepiej) odcinanie nieaktywnej części tabletki, potem podważanie plastiku i zdzieranie go... Zawsze najtrudniej szły końcówki, marnowały się bardzo, a one mają inny kolor – najpewniej mają inną zawartość, ciężko powiedzieć czy większą (dla utrzymania peaka po absorpcji otoczki), a może były zupełnie nieaktywne (aby opóźnić wydostawanie się MPH do momentu peaka otoczki).
04 stycznia 2025Hyperemilka pisze: całe opakowanie (...) Na depresję przyjmuje Wenlafaksyne Anafranil Arypiprazol Amisulpryd
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów
Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.