Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze po zażyciu grzybka co czułem to rozluźnienie które być może wynikało z obniżenia ciśnienia i to trwało stosunkowo krótko bo może z trzy godziny. Później grzyb potrafił modulować swoją pracę właśnie przez trzy dni. Nasilał się jeden z objawów mojej choroby co było do dupy i jednocześnie zanikała anhedonia co było zajebiste. Naprawiał się też sen i te efekty trzymały się do trzech dni czasu.
Generalnie to w tamtym czasie gdy byłem bez neuroleptyków to inne adaptogeny również na mnie działały bardzo silnie. Ashwaghanda pierwszy raz wzięta zadziałała jak dziesiątka diazepamu, a po korzeniu maca zaczynałem płynnie mówić. Tylko w tych przypadkach działanie zamykało się w czasie kilku godzin
22 października 2024245trioxin pisze: Nie wiem dlaczego
Jeśli podejrzewasz że soplówka działa negatywnie na twoje jelita to najlepszym pomysłem aby to sprawdzić będzie po prostu jej odstawienie na jakiś czas.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.