Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 12 / 0
Czemu zatem większość ludzi pije alkohol na imprezach? W końcu alkohol jest prawdziwie ogłupiającą substancją, a DXM nie powiedziałbym że ogłupia, wręcz w pewnym sensie przeciwnie, myśli na deksie są u mnie często bardziej logiczne i analityczne niż normalnie, jedynie po większych dawkach trochę ciężej się myśli i ciężko się wysłowić przez to że mięśnie odpowiedzialne za mowę nie współpracują z mózgiem, ale dawki na poziomie 1 lub niskiego 2 plateau jak najbardziej nadają się na interakcje z ludźmi i w moim przypadku je polepszają.
  • 150 / 34 / 0
alkohol ma bardzo szerokie pole do działania. DXM też ale jak to lek kierunkowe...
Może komuś pomoże ale ja bym się zastanowił czy nie brakuje mi Magnezu niż ładować w siebie tabletki z apteki jeszcze zatrute bromem który to robi z człowieka zombie.
  • 32 / 12 / 0
DXM ma znacznie bardziej szerokie spektrum działania niż alkohol, działa na wiele receptorów i można łatwo zmieniać profil działania wedle preferencji poprzez m. in. manipulację stosunkiem DXM do DXO, alkohol zaś to zwykły ogłupiacz co robi z ludzi debili, jak byłem młodszy czasami piłem i nigdy mi nic sensownego to nie dało. A co do bromu to takie ilości jakie masz w tabletkach są nieszkodliwe, musiałbyś jeść przez dłuższy czas ogromne ilości, powyżej grama dziennie żeby sobie zaszkodzić, a jak ktoś i tak się boi bromu to może przeprowadzić prostą reakcję z zasadą i go usunąć, uzyskując czysty dekstrometorfan.
  • 1433 / 576 / 0
Nie nadaje sie towarzysko , jest substancja introwertyczna - zaglebiasz sie w sobie zamiast ukierunkowac sie na innych na zewnatrz . Do tego kasuje libido przynajmniej u mnie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4795 / 804 / 0
Najlepiej żeby dcneka se.zapodac. po tym.nawet.izraelezieci z.mokrofali smakują jak kurczak

O fencyklidynie.nie wspominam
Kto smażyl.na niej ludzi.z.domôwki.ten zna smak.życia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych

Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.