Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nie zgodzę się z przedmówcą. Jeszcze pan Casper czy też pan D. Z innego forum miał.caly czas A-PVP. Nie było to takie mocne i dobre apvp jak za legala ale było to apvp bo sprawdzał to ziomek w laboratorium. W którym miał znajomego i mu ogarną wyniki. Poprostu gorsza synteza, półprodukty itp ale apvp było cały czas.
Po akcji z Panem D. Niestety A-PVP nie dostępne teraz nigdzie chyba. Ale z tego co wiem pan D. Wraca niebawem więc A-PVP również. Skoro miał meth i to kurewsko dobre to apvp też będzie.

Mial 4 różne bath A-PVP
Pierwszy w postaci ryżu
Był słaby i schizował
Drugi był w grudach i w palcach się kruszył i był mega. Zero schiz, libido zwierzak, euforia i stymulacja na mega wysokim poziomie. Dawkowanie 50mg, naprawdę wystrzelało z kapci..vapo też mega
Trzeci i czwarty bath też były ok. Ale ten drugi był nie do przebicia

Także kwestia czasu
Fajnie jakby tutaj zagościł też ten Vendor. Było by mega 🤘🏻
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3401 / 561 / 1
pytanie o mixy:
czy jest cos, co dobrze sie komponuje z alfą pvp?
Jak wyglada polaczenie np. 4CMC i a-pvp?

*jak kiesys zapalilem po nich bucha niby na dobranoc to schiza do potegi 3+ tetn0 140 przez moment.

Nigdy nie lubilem stimow do palenia i palenia do stimow- juz samo THC czasami mi napedzalo kardio i lekie schizowanie. 0,5 alprazolamu do bonga i zawsze bylo git. ale po alfach czy klefie- NIE POLECAM :D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9045 / 1759 / 2
alfa nie nadaje się do mixow. Sama w sobie jest bardzo mocna i tylko dodatkowo obciążysz organizm.
Ps. alfa w całości zabije działanie cmc-ków.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 58 / 19 / 0
Wypróbowałem mix 200mg 4cmc+50mg apvp w jednej pompce i rzeczywiście prawie wcale nie było czuć działania CMC. Po tej jednej próbie więcej tego mixu już nie robiłem, nie było sensu.
  • 3401 / 561 / 1
DZIĘKi za info!

• 9045 / 1759 / 2
Z tego co pamiętam to apvp działa na 5ht1 który to blokuje serotoninę i zwiększa dopaminę. Gdzie przy alfach tej dopaminy i tak jest bardzo dużo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3401 / 561 / 1
No dobra ale nie każdy wali w jednej pompce, nie każdy wali w pompce, nie każdy w ogóle zajdzie cokolwiek jakkolwiek i razem – być może jest jakaś metoda że najpierw to a później to i nigdy odwrotnie bo nie zadziała – albo coś podobnego.
chyba wszystko wiem.

...fetysz żarówki.

Ps: czymnajlepiej wyczyścić ten ciemny osad po podgrzewaniu kiedy już wszystko co białe i dobre – zassiemy? Soda oczyszczona, rozpuszczalniki? alkohole? Gorąca woda? Mechanicznie?

• 58 / 19 / 0
Ja 10lat temu praktykowałem taki sposób że po prostu wykręcałem z klatki kolejną czystą %-D era kradzieży starych żarówek %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.