Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
Nie zgodzę się z przedmówcą. Jeszcze pan Casper czy też pan D. Z innego forum miał.caly czas A-PVP. Nie było to takie mocne i dobre apvp jak za legala ale było to apvp bo sprawdzał to ziomek w laboratorium. W którym miał znajomego i mu ogarną wyniki. Poprostu gorsza synteza, półprodukty itp ale apvp było cały czas.
Po akcji z Panem D. Niestety A-PVP nie dostępne teraz nigdzie chyba. Ale z tego co wiem pan D. Wraca niebawem więc A-PVP również. Skoro miał meth i to kurewsko dobre to apvp też będzie.

Mial 4 różne bath A-PVP
Pierwszy w postaci ryżu
Był słaby i schizował
Drugi był w grudach i w palcach się kruszył i był mega. Zero schiz, libido zwierzak, euforia i stymulacja na mega wysokim poziomie. Dawkowanie 50mg, naprawdę wystrzelało z kapci..vapo też mega
Trzeci i czwarty bath też były ok. Ale ten drugi był nie do przebicia

Także kwestia czasu
Fajnie jakby tutaj zagościł też ten Vendor. Było by mega 🤘🏻
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3527 / 576 / 1
pytanie o mixy:
czy jest cos, co dobrze sie komponuje z alfą pvp?
Jak wyglada polaczenie np. 4CMC i a-pvp?

*jak kiesys zapalilem po nich bucha niby na dobranoc to schiza do potegi 3+ tetn0 140 przez moment.

Nigdy nie lubilem stimow do palenia i palenia do stimow- juz samo THC czasami mi napedzalo kardio i lekie schizowanie. 0,5 alprazolamu do bonga i zawsze bylo git. ale po alfach czy klefie- NIE POLECAM :D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9304 / 1809 / 2
alfa nie nadaje się do mixow. Sama w sobie jest bardzo mocna i tylko dodatkowo obciążysz organizm.
Ps. alfa w całości zabije działanie cmc-ków.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 67 / 23 / 0
Wypróbowałem mix 200mg 4cmc+50mg apvp w jednej pompce i rzeczywiście prawie wcale nie było czuć działania CMC. Po tej jednej próbie więcej tego mixu już nie robiłem, nie było sensu.
  • 3527 / 576 / 1
DZIĘKi za info!

• 9304 / 1809 / 2
Z tego co pamiętam to apvp działa na 5ht1 który to blokuje serotoninę i zwiększa dopaminę. Gdzie przy alfach tej dopaminy i tak jest bardzo dużo.
Wchodzić i głosować
  • 3527 / 576 / 1
No dobra ale nie każdy wali w jednej pompce, nie każdy wali w pompce, nie każdy w ogóle zajdzie cokolwiek jakkolwiek i razem – być może jest jakaś metoda że najpierw to a później to i nigdy odwrotnie bo nie zadziała – albo coś podobnego.
chyba wszystko wiem.

...fetysz żarówki.

Ps: czymnajlepiej wyczyścić ten ciemny osad po podgrzewaniu kiedy już wszystko co białe i dobre – zassiemy? Soda oczyszczona, rozpuszczalniki? alkohole? Gorąca woda? Mechanicznie?

• 67 / 23 / 0
Ja 10lat temu praktykowałem taki sposób że po prostu wykręcałem z klatki kolejną czystą %-D era kradzieży starych żarówek %-D
  • 3527 / 576 / 1
Na pewno naukowcy za 100 lat zauważą trend w badaniach i korelacje między metodami konsumpcji nowych narkotyków a brakami żarówek na klatkach schodowych, hehe.

Ps: pierwszy raz spróbowałem metody ewapolizacji i bardzo mi się spodobała. Kiedy alfa była modna w latach 2012- 2015, wtedy wyłącznie snifowałem bo inhalacja płuc totalnie sztucznym związkiem, jego gorącymi opadami które śmierdziały jak jakiś plastik, mieściła się w mojej klasyfikacji w kategorii "skidrow".
Teraz pomyślałem sobie że skoro mam trochę materiału(i to uczciwie dobrego), to pomyślałem że skoro testy nosowo się zgadzają – poświęcę jakąś tam część na eksperymenty z wapowaniem i kurczę sama konstrukcja mi się spodobała i zabawa w inżyniera hydraulika a potem jak za drugim razem już zacząłem rozumieć O co chodzi – ma parować ale nie ma się palić, nie ma się gotować i nie ma być czarne.
Spodobało mi się polowanie na białe tornado w żarówce i o to dodałem do udanych eksperyment który wbrew moim oczekiwaniom- okazał się totalnie nieszkodliwy (widocznie dla mojego oka) dla mojego zdrowia.
Byłem zdziwiony że powiedzmy z porcji wrzuconej do małej żarówki o objętości dwóch – 3 główek zapałki ściągasz więcej niż jednego i więcej niż dwa hity! Myślałem że później to już jest taka trochę desperacka i niezdrowa sytuacja jak z opalaniem lagi po mj. Tymczasem substancja z białych kamyczków robiła się żółta przezroczysta i oleista. I na początku po paru hitach to w ogóle tą żarówkę szorowałem i dorzucam nowy towar, świeży. Ale jak miałem końcówkę worka To już chyba ze 20 razy w tej żarówie mogłem wydoić zanim smak się zaczął zmieniać :p

Niestety szybko opanowałem i spodobało mi się A myślałem że to będzie jednorazowa przygoda po latach tymczasem wiesz zaczyna mi chodzić po głowie myśli czy by nie zamówić trochę więcej alfy żeby się pobawić z innymi konstrukcjami i optymalizować proces trucia się %-D

Jeśli miałbym pewność że to będzie cały czas ten sam sort to każdemu mógłbym polecić gościa od alfy.

Chamie mam jakieś pytanie: dlaczego alfa jest taka dobra, taka ekonomiczna A jednak tak droga?! Czy w erze RC wolfa genia i kosmonauty różnica w cenie między alfą a resztą tematycznie podobnych RC też była taka duża?
@ stet?

• 9304 / 1809 / 2
Nie pamiętam. Ja alfy pvp nigdy nie tykalem. Ja miałem tylko w proszku i krysztale PV8 aa no i PV4 i bardzo niewiele pihp.
Ogólnie to podążały mnie zawsze schizy. Reszta tych alf co wymieniłem to czyste i puste stymulanty.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.