Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
Nie zgodzę się z przedmówcą. Jeszcze pan Casper czy też pan D. Z innego forum miał.caly czas A-PVP. Nie było to takie mocne i dobre apvp jak za legala ale było to apvp bo sprawdzał to ziomek w laboratorium. W którym miał znajomego i mu ogarną wyniki. Poprostu gorsza synteza, półprodukty itp ale apvp było cały czas.
Po akcji z Panem D. Niestety A-PVP nie dostępne teraz nigdzie chyba. Ale z tego co wiem pan D. Wraca niebawem więc A-PVP również. Skoro miał meth i to kurewsko dobre to apvp też będzie.

Mial 4 różne bath A-PVP
Pierwszy w postaci ryżu
Był słaby i schizował
Drugi był w grudach i w palcach się kruszył i był mega. Zero schiz, libido zwierzak, euforia i stymulacja na mega wysokim poziomie. Dawkowanie 50mg, naprawdę wystrzelało z kapci..vapo też mega
Trzeci i czwarty bath też były ok. Ale ten drugi był nie do przebicia

Także kwestia czasu
Fajnie jakby tutaj zagościł też ten Vendor. Było by mega 🤘🏻
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3485 / 573 / 1
pytanie o mixy:
czy jest cos, co dobrze sie komponuje z alfą pvp?
Jak wyglada polaczenie np. 4CMC i a-pvp?

*jak kiesys zapalilem po nich bucha niby na dobranoc to schiza do potegi 3+ tetn0 140 przez moment.

Nigdy nie lubilem stimow do palenia i palenia do stimow- juz samo THC czasami mi napedzalo kardio i lekie schizowanie. 0,5 alprazolamu do bonga i zawsze bylo git. ale po alfach czy klefie- NIE POLECAM :D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9298 / 1806 / 2
alfa nie nadaje się do mixow. Sama w sobie jest bardzo mocna i tylko dodatkowo obciążysz organizm.
Ps. alfa w całości zabije działanie cmc-ków.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 65 / 23 / 0
Wypróbowałem mix 200mg 4cmc+50mg apvp w jednej pompce i rzeczywiście prawie wcale nie było czuć działania CMC. Po tej jednej próbie więcej tego mixu już nie robiłem, nie było sensu.
  • 3485 / 573 / 1
DZIĘKi za info!

• 9298 / 1806 / 2
Z tego co pamiętam to apvp działa na 5ht1 który to blokuje serotoninę i zwiększa dopaminę. Gdzie przy alfach tej dopaminy i tak jest bardzo dużo.
Wchodzić i głosować
  • 3485 / 573 / 1
No dobra ale nie każdy wali w jednej pompce, nie każdy wali w pompce, nie każdy w ogóle zajdzie cokolwiek jakkolwiek i razem – być może jest jakaś metoda że najpierw to a później to i nigdy odwrotnie bo nie zadziała – albo coś podobnego.
chyba wszystko wiem.

...fetysz żarówki.

Ps: czymnajlepiej wyczyścić ten ciemny osad po podgrzewaniu kiedy już wszystko co białe i dobre – zassiemy? Soda oczyszczona, rozpuszczalniki? alkohole? Gorąca woda? Mechanicznie?

• 65 / 23 / 0
Ja 10lat temu praktykowałem taki sposób że po prostu wykręcałem z klatki kolejną czystą %-D era kradzieży starych żarówek %-D
  • 3485 / 573 / 1
Na pewno naukowcy za 100 lat zauważą trend w badaniach i korelacje między metodami konsumpcji nowych narkotyków a brakami żarówek na klatkach schodowych, hehe.

Ps: pierwszy raz spróbowałem metody ewapolizacji i bardzo mi się spodobała. Kiedy alfa była modna w latach 2012- 2015, wtedy wyłącznie snifowałem bo inhalacja płuc totalnie sztucznym związkiem, jego gorącymi opadami które śmierdziały jak jakiś plastik, mieściła się w mojej klasyfikacji w kategorii "skidrow".
Teraz pomyślałem sobie że skoro mam trochę materiału(i to uczciwie dobrego), to pomyślałem że skoro testy nosowo się zgadzają – poświęcę jakąś tam część na eksperymenty z wapowaniem i kurczę sama konstrukcja mi się spodobała i zabawa w inżyniera hydraulika a potem jak za drugim razem już zacząłem rozumieć O co chodzi – ma parować ale nie ma się palić, nie ma się gotować i nie ma być czarne.
Spodobało mi się polowanie na białe tornado w żarówce i o to dodałem do udanych eksperyment który wbrew moim oczekiwaniom- okazał się totalnie nieszkodliwy (widocznie dla mojego oka) dla mojego zdrowia.
Byłem zdziwiony że powiedzmy z porcji wrzuconej do małej żarówki o objętości dwóch – 3 główek zapałki ściągasz więcej niż jednego i więcej niż dwa hity! Myślałem że później to już jest taka trochę desperacka i niezdrowa sytuacja jak z opalaniem lagi po mj. Tymczasem substancja z białych kamyczków robiła się żółta przezroczysta i oleista. I na początku po paru hitach to w ogóle tą żarówkę szorowałem i dorzucam nowy towar, świeży. Ale jak miałem końcówkę worka To już chyba ze 20 razy w tej żarówie mogłem wydoić zanim smak się zaczął zmieniać :p

Niestety szybko opanowałem i spodobało mi się A myślałem że to będzie jednorazowa przygoda po latach tymczasem wiesz zaczyna mi chodzić po głowie myśli czy by nie zamówić trochę więcej alfy żeby się pobawić z innymi konstrukcjami i optymalizować proces trucia się %-D

Jeśli miałbym pewność że to będzie cały czas ten sam sort to każdemu mógłbym polecić gościa od alfy.

Chamie mam jakieś pytanie: dlaczego alfa jest taka dobra, taka ekonomiczna A jednak tak droga?! Czy w erze RC wolfa genia i kosmonauty różnica w cenie między alfą a resztą tematycznie podobnych RC też była taka duża?
@ stet?

• 9298 / 1806 / 2
Nie pamiętam. Ja alfy pvp nigdy nie tykalem. Ja miałem tylko w proszku i krysztale PV8 aa no i PV4 i bardzo niewiele pihp.
Ogólnie to podążały mnie zawsze schizy. Reszta tych alf co wymieniłem to czyste i puste stymulanty.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.