Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
@Reanimated

Dzieki wielkie za odpowiedz. Z aktywnym makiem akurat problemu nie mam bo mieszkam w kraju gdzie znalezienie takowego dużym problemem nie jest :)
  • 10 / 2 / 0
@vasili to mnie zaskoczyłeś :P Napisz jak możesz skąd jesteś i jak wygląda tam sytuacja z aktywnym makiem.
Jak napisałem wcześniej jeśli masz dostęp do aktywnego maku to wgl uważaj bo można to przedawkować. Jak Ci dobre PST wyjdzie trzeba na poczatku do niego jak do jeża podchodzić i je wyczuć.
  • 507 / 194 / 1
13 października 2024SerioSergio pisze:
Absolutnie żadnych, homeostaza to najlepszy stan organizmu i narkotyki niszczą ten stan. Życie nie jest zero jedynkowe to oczywiste, ale w większości ćpanie da więcej problemu niż je rozwiąże.
Co ja pierdoliłem homeostaza to stan dla ciot. Warto czasem zaćpać tego co się lubi. Polecieć, że tak napiszę.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 58 / 2
wg. mnie to obowiązkowo kodeina ew. morfina ogolnie jakiekolwiek opio. i jakies grzyby albo LSD coś w tym stylu. dodatkowo DXM 3 plateau jesli chcesz miec grubo. warto tez spróbować wszystkich psychodelików szczególnie jak deprecha łapie i inne świństwa. GBL/MDMA w krysztale z dziewczyna piekna sprawa :) tylko dorzuć jakis tadalafil abo sildenafil z apteki zeby ci stanął xD

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.