Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3372 / 552 / 1
To może to samo gówno Co gdzieś w okolicach Kalisza gdzie zmarło trzech młodych ludzi po imprezie andrzejkowej?
A tak na serio- musiałbyś napisać ile tego zażyłeś, w jakim odstępie czasu i czy bierzesz jakieś leki na stałe, czy chorujesz kropka ponadto – czy byłeś wypoczęty czy może nie spałeś już trzy dni.

Aha... Już widzę – półtorej doby na ciągłei bombie. Gorączka, poty brzmią jak przegrzanie od ZS.
Nos wyżerają praktycznie wszystkie kryształy tylko że niektóre trochę mniej.

Na moje oko po prostu przedawkowałeś i tyle.

Moje skąpe obserwacje z ostatnich testów na różnych źródłach "anonimowego" kamyka mówią że: niektóre tak wchodzą na oczy i tak żrą kinol że aż musiałem przysiąść po zassaniu. Wnętrze nosa tak zostało że aż puchło na krótki czas, że nie chciało powietrze tamtędy śmigać. Kolor grudy którą miałem było prawie przezroczysty transparentny ale z domieszką lekkiego brązu albo różu. Kruszył się lekko, nie był twardy. Efekty (jak już przestałem płakać) – ciepełko ale pozytywne, lekkie zawirowanie jakby w głowie albo uczucie lekkości. Oczy później mocno szkliste.
Ten krychol był specyficznie pachnący, w działaniu lepszy od następnego, który testowałem:
tamten drugi bez zapachu, kruszył się na bardzo drobno, w kolorze białym po pokruszeniu. No i w sumie przed pokruszeniem też. Twardawy. Może chwilę jakiegoś euforycznego pobudzenia a później raczej już stymulacja.

Mimo że ten żrący był bardziej drażniący dla nosa i oczu to wydawał mi się fajniejszy w działaniu, Jeśli w ogóle można tak mówić o takich rzeczach ;p

(Co kot to kot)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek

Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.

"Biały osad" na kostiumie krowy. 31-latek złapany na próbie "kreatywnego przemytu"

Amerykańskie władze informują o zatrzymaniu na lotnisku w Los Angeles mężczyzny, który chciał wnieść na pokład samolotu bagaż z metamfetaminą. "Biały osad" znajdował się między innymi na kostiumie krowy, ale też na nasączonych roztworem biustonoszach i skarpetkach. - Dilerzy nieustannie wymyślają kreatywne sposoby przemytu niebezpiecznych narkotyków - mówi prokurator Martin Estrada.

Zapominalski pacjent. Podczas EKG ze skarpety wypadły mu narkotyki

Zapomniał, że w skarpecie schował 4 gramy amfetaminy. Zgłosił się na oddział ratunkowy, bo pojawiły się u niego problemy z sercem. Teraz będzie miał jeszcze problemy z policją. Pielęgniarka podczas badania EKG znalazła w skarpecie zapominalskiego pacjenta narkotyki. Grozi mu do 3 lat więzienia.