Co mam zrobic teraz? Co moge zrobic aby jakos przetrwac do czasu zgloszenia sie po jakąś pomoc?
08 lipca 2015filifionka pisze: Proszę o analizę i poradę, postaram się zwięźle,
Od trzech dni boli mnie wszystko, mam duszności, byłam u kardiologa wczoraj, nie wykrył zmian,
Cała klatka piersiowa ciśnie, mięśnie, męczę się ledwo mogę wejść po schodach, leże w łóżku bo nie daje rady.
Fizycznie czuje się fatalnie. Zobaczcie proszę listę moich grzeszków, sugestie? Boje się że jakieś toksyczne kombo zrobiłam. Ratunku!
Od kilku lat lecze sie psychotropami: wenlafleksyna, lamotrygina, kwetiapina na noc plus xanax doraźnie.
Od kilku miesięcy ubarwiam sobie czas substancjami typu amfetamina/3mmc/MDMA/...okazjonalnie (raz na tydzień).
Od jakiś dwóch tygodni zrobiło się intensywnie, co drugi dzień łączę 1mg xanax + 2 linie amfa, do tego oczywiście zestaw lekarstw.
Nie piję alkoholu prawie wcale, ale palę sporo trawy. Co tu zrobić?
Ten post mnie zaciekawił - wszystkie substancje mi dobrze mi znane poza lamotriginą doświadczenie w temacie długoletnie
Kwetiapina mała dawka na sen najlepsze dla mnie , wenfla nie przyjeła się u mnie , Duloksetyna lepiej się sprawdziła jeśli chodzi o zwykła nerwicę i lękowe sprawy , jednak też terapia i wiek robią swoje natomiast na lęki i nerwy nie ma nic lepszego od benzo , z tym że to temat rzeka...
Xanax tak alprazolam oj dużo można o tym mówić, lubie takie mixy amfa plus alprazolam nie za duże dawki benzo , w ciągu na speedzie bez bezno się nie da rady trawa na wieczór do snu też paliłem , ale już mi się znudziła trawa za młodego się paliło dzień w dzień.
W moich okresach niektorych życiowych to od pon do piątku , amfa plus benzo na noc żeby chociaż trochę pospać lub nawet czasem nie wi i mięśnie troche zluzować. bo bywało ciężko , takie dawki szły fety że szkoda mówić plus nontropy plus Kratom nawet wszystko aby podtrzymać organizm na obrotach.
W weekend nie raz się przerywało i spadnie 2 dni po ciało padało samo już i od pon znowu jedziemy
Co tu zrobić jak dla mnie to robić przerwy - od amfy/3mmc/MDMA no i np koksu jeżeli w tym pakiecie też się pojawia nie panikować dawać ciału odpocząć, jeść pić wody dużo zjazdy po dłużych ciągach bywają bolesne /b]
Okazjonalnie to nie jest raz na tydzień XD
Mam nadzieję, że to pokazuje powagę Twojego zaburzenia. Chyba że traktujesz każdą niedzielę jako okazję do naćpania się, bo to 'dzień święty'. Tylko np urodziny, andrzejki, święta itd.
SNRI z 3MMC/MDMA? Co może pójść nie tak? Wszędzie fchuj serotoniny i Ty się dziwisz, że masz objawy depresyjno-lękowe. Indukowałaś sobie w ten sposób te objawy. Odstaw substancje psychoaktywne i powinno przejść. Bo póki co to może być jeszcze efekt zejścia z bani. Jak nie to do psychiatry i prawdopodobnie podwyżka dawki leków lub ich zmiana. Gratuluję głupoty.
NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE RÓB
Wczoraj zauważyłem u siebie coś dziwnego jak poruszam szybko oczami prawo lewo to w uszach słyszę szum jakby plastikowe kuleczki przesuwały się po pustym plastikowym opakowaniu albo jak szelest zapałek w opakowaniu.
Kiedy poruszam szybko oczami to czuję jakby przez głowę przechodziły mi prądy rozchodzą się też po ciele ale głowie czuje je w głowie.
Ktoś ma pomysł co to może być ? Bo już 2 dzień a nie mija.
Zapewne efekt uboczny mieszania gałki z alkoholem. Jeśli chcesz cokolwiek zregenerować/naprawić w swojej głowie to trzeba całkowicie odstawić alkohol dopóki wszystko nie wróci do normy.
Opisze te symptomy dokładniej bo są aż nie wiarygodne coś ala Grand MAL ale nie do końca.
Poruszasz oczami prawo lewo w uszach słyszysz szum ale połączony z impulsem elektromagnetycznym przeszywającym mózg az czujesz to w szyi i trochę ciele.
Nigdy nic takiego nie miałem nie wiem co z tym zrobić czy to zatrucie bromem... Metal ciągnie do siebie prąd płynący przez neurony. Albo coś innego...
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Dostawca Ubera poczuł silny zapach i wezwał policję. Zamiast burrito wiózł narkotyki
Policja z New Jersey skonfiskowała ponad uncję suszu konopnego, który kurier Uber Eats znalazł w swoim plecaku. Przesyłka gastronomiczna miała zawierać burrito z ryżem i fasolą, ale dla niepoznaki włożono tam pudełko z zupą. Zapach marihuany był jednak na tyle intensywny, że zaniepokojony kurier zatrzymał się i wezwał policję.
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.