Poza tym, może warto wybrać się do lekarza, bo te objawy brzmią niepokojąco. Nie napisałeś gdzie konkretnie czujesz ból, ale to wygląda jak sprawa dla kardiologa.
01 listopada 2024NightJoint pisze: Witam od miesiąca napierdala mnie klatka piersiowa najczęściej wieczorem jak schodzi.
01 listopada 2024NightJoint pisze: Do tego doszedł bol glowy czasami po strzale.
I spróbuj podawać wolniej ,dużo wolniej to pomoże.
I morfina obciąża prawa komore serca , są artykuły w tym zakresie. Obiecuję ,że jak będę miała chwilę to dziaisj jeszcze podrzucę. Jak nie dzisiaj to jutro ale na pewno to zrobię
28 października 2024ZleSpiaca pisze: Może dużo piłeś i miałeś rzadsza krew niż zwykle . W przypadkach krwawienia z nosa należy pochylić głowę do przodu NIE DO TYLU ! I pozwolić tej krwi wypływać. Przyłożyć zimny okład na nos ,można przytkac dziurki czymś (najlepiej tamponami ), krew będzie się wchłaniać i zrobi się skrzep, ktory jest naturalnym opatrunkiem i zatamuje krwawienie .
Jeśli krwawienie jest bardzo obfite i trwa jak kolegą wyżej napisał powyżej 20 min to można poważnie rozważyć wizytę na sor lub zadzwonić na 112
Mam z nim kontakt, ma podejrzenie wlokniaka nosogardla, nie wiem czy jest to zwiazane z jego trybem zycia, osobiscie powiedzialbym, ze nie byl wielkim imprezowiczem, raczej od swieta i to introwertyk. Moze zazywanie takich srodkow obudzilo chorobe, nie wiem nie znam sie.
Kolega poprosil o informacje zwrotna w sprawie jego wpisu wiec informuje. Badajcie sie!
przeniesiono - nv13
A w głowie mam zaprojektowaną 20stą, żyje w tej godzinie przyszłej.
Czy to zaburzenie?
WARN - Notoryczne łamanie regulaminu, byłeś wielokrotnie upominany aby nie spamować w normalnych wątkach, a dalej to robisz mimo wielu aktywnych ostrzeżeń! AUTOBAN 72H ~V44
Od trzech dni walę kryształ, dodam że jest to moja pierwsza przygoda z krzyształem i mam 36 lat, no szaleństwo.
Dzisiaj zaczęłam mieć halucynację i trocję A bardzo mnie odklejają no i trochę wystrAszona jestem.
Bylo jedzone, woda pita, zero alkoholu, ale nie spalam. Jem witamy z grupy b, kwasy omega.z takich porad co tu przed zażyciem wyczytalam.
Czy istnieje jakis sposob zeby to ze nieco wyhamować?
Potrzebujesz tylko porządnie się wyspać.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?
Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe
W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.