Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 4 / 0
@NightJoint Niedawno w aptece widziałem fajny lek, który pomaga na różne dolegliwości związane z przyjmowaniem substancji psychoaktywnych. Dostępny bez recepty, ma naturalny skład, i nie jest wcale drogi. Nazywa się Abstynencja.

Poza tym, może warto wybrać się do lekarza, bo te objawy brzmią niepokojąco. Nie napisałeś gdzie konkretnie czujesz ból, ale to wygląda jak sprawa dla kardiologa.
  • 357 / 101 / 0
01 listopada 2024NightJoint pisze:
Witam od miesiąca napierdala mnie klatka piersiowa najczęściej wieczorem jak schodzi.
No niestety morfina mocno obciąża prawa komore serca. Ponad to morfina zwiększa przeplyw krwi przez naczynia wieńcowe. Dlatego zainteresuj się tym porządnie. Masz spuchniete kostki ,nogi ? Jakieś inne dolegliwości?
01 listopada 2024NightJoint pisze:
Do tego doszedł bol glowy czasami po strzale.
A to prawdopodobnie dlatego ,że po prostu bierzesz za dużo. Jak się przesadzi z opio to boli głowa.

I spróbuj podawać wolniej ,dużo wolniej to pomoże.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 12 / 2 / 0
@ZleSpiaca morfina zwiększa, nie zmniejsza, przepływ przez naczynia wieńcowe, stąd jej zastosowanie w zawale serca (poza działaniem p/bólowym i lekko uspokajającym). Co do obciążenia prawej komory, to też raczej zmniejsza preload (odciąża serce) przez poszerzenie łożyska naczyniowego (jak masz stałą objętość krwi, a poszerzysz rury, to ciśnienie spadnie, więc mniejsze ciśnienie na wejściu do serca.
Uwaga! Użytkownik wedroz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 101 / 0
Oczywiście tak - zwieksza chwilowo przeplyw. Slownik musiał poprawić. Już naprawiam.
I morfina obciąża prawa komore serca , są artykuły w tym zakresie. Obiecuję ,że jak będę miała chwilę to dziaisj jeszcze podrzucę. Jak nie dzisiaj to jutro ale na pewno to zrobię 🤞
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
kolegakrewznosa
  • / / 0
28 października 2024ZleSpiaca pisze:
Może dużo piłeś i miałeś rzadsza krew niż zwykle . W przypadkach krwawienia z nosa należy pochylić głowę do przodu NIE DO TYLU ! I pozwolić tej krwi wypływać. Przyłożyć zimny okład na nos ,można przytkac dziurki czymś (najlepiej tamponami ), krew będzie się wchłaniać i zrobi się skrzep, ktory jest naturalnym opatrunkiem i zatamuje krwawienie .
Jeśli krwawienie jest bardzo obfite i trwa jak kolegą wyżej napisał powyżej 20 min to można poważnie rozważyć wizytę na sor lub zadzwonić na 112
Czesc, kolega skonczyl na sorze, gdzie skierowano go na dalsze badania. Jedyne co zazywal z tego co wiem to od imprezy do imprezy niewielkie ilosci krysztalu.
Mam z nim kontakt, ma podejrzenie wlokniaka nosogardla, nie wiem czy jest to zwiazane z jego trybem zycia, osobiscie powiedzialbym, ze nie byl wielkim imprezowiczem, raczej od swieta i to introwertyk. Moze zazywanie takich srodkow obudzilo chorobe, nie wiem nie znam sie.
Kolega poprosil o informacje zwrotna w sprawie jego wpisu wiec informuje. Badajcie sie!
  • 0 / / 0
Cześć Wam mam taki problem że po iniekcji krzysztalu, zrobił mi się chyba stan zapalny, dłoń i nadgarstek jest spuchnięta i przy ruchu ręką odczuwam chrobotanie, trzaski. Drugi dzień biorę doxycykline. Możliwe ze uszkodziłem nerw

przeniesiono - nv13
  • 82 / 8 / 0
Dziś ciągle mi się wydaje, że jest kilka godzin później. Piszę to w godzinie 17.
A w głowie mam zaprojektowaną 20stą, żyje w tej godzinie przyszłej.

Czy to zaburzenie?

WARN - Notoryczne łamanie regulaminu, byłeś wielokrotnie upominany aby nie spamować w normalnych wątkach, a dalej to robisz mimo wielu aktywnych ostrzeżeń! AUTOBAN 72H ~V44
  • 0 / / 0
Napiszę to jeszcze tutaj?, bo chyba w złym wątki dodałam, a nie ukrywam że troszkę się boję.
Od trzech dni walę kryształ, dodam że jest to moja pierwsza przygoda z krzyształem i mam 36 lat, no szaleństwo.

Dzisiaj zaczęłam mieć halucynację i trocję A bardzo mnie odklejają no i trochę wystrAszona jestem.

Bylo jedzone, woda pita, zero alkoholu, ale nie spalam. Jem witamy z grupy b, kwasy omega.z takich porad co tu przed zażyciem wyczytalam.
Czy istnieje jakis sposob zeby to ze nieco wyhamować?
  • 5717 / 1161 / 43
Już nic więcej nie zrobisz.
Potrzebujesz tylko porządnie się wyspać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 219 / 74 / 0
@szszsz88 Możesz się wyspać jak kolega napisał na bank przejdzie. A jak chcesz dalej lecieć z kryształem to wypij sobie trochę alkoholu i schizy przejdą.
"Nie wypiję za błędy, bo ocean tej wódki zalał by wszystkie lądy tu" ~Rogal DDL
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!

Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku

Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.

Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe

W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.