12 marca 2024Retrowirus pisze: Chętnie bym tego spróbował tylko jak ostatnio gadałem ze znajomą w aptece to chwyciłem się za głowę kiedy powiedziała że te krople to i trzy stówy kosztują![]()
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ale teraz co najciekawsze, dawki > 150mg po prostu robią mnie jak THC tylko bez schiz. Ostatnio zarzuciłem 200mg to ciężko było film dooglądać, nie kumałem o co chodzi xD. I nie jest to żaden shot tylko zwykły olejek CBD z najpopularniejszej polskiej firmy.
Dawki relaksacyjne to < 100mg, luzik wieczorem bez stresów i supcio dobry sen.
Ja wczoraj miałem krótki epizod z CBD + alko. Nie wiem co tak fajnie zadziałało, ale chyba jedno z drugim. 30ml + jedno piwko, w sumie to tylko dlatego, że miałem ochotę na coś zimnego, a smakowe było w domu.
Finalnie faza spoko, nic nie parło, nic nie kręciło, nawet gitara. Ale rano coś mi tak poskładało żołądek, że nie potrafiłem normalnie funkcjonować. Ja rzadko biorę CBD i też jestem wręcz abstynentem jeżeli chodzi o alkohol, bo w tym roku mógłbym na palcach jednej ręki zmieścić ilość dni, w których się napiłem.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Do tej pory tylko olejki. Dam znać jak zauważe różnice.
Ogólnie to mam mieszane uczucia co do cbd , dla mnie do tej pory działało jak placebo. A szukam czegoś na lęk uogólniony. Ostatnio nawet ciągnąłem cbd w roztworze wodnym z Holandii z bardzo polecanego storu bo niby skuteczniejszy od oleju i dalej dupa, wręcz byłem poddenerwowany po użyciu.
A patrzę na wyniki ankiety i 70% userow pisze ze na nich to działa
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.