CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
200
29%
2.Cos działa
136
19%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 698

ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: cbsz »
12 marca 2024Retrowirus pisze:
Chętnie bym tego spróbował tylko jak ostatnio gadałem ze znajomą w aptece to chwyciłem się za głowę kiedy powiedziała że te krople to i trzy stówy kosztują 🤯
zgadza sie, dlatego taniej samemu robic, moge polecic dutch therapy, raczej z izolatu to nie jest a cena zaskakujaca, pelen wachlarz kannabinoidoe tez tam spotkasz, pomoga ci na sen poza tym latwo sie je robi, wtedy naprawde wychodza tanio i masz pewnosc bo sam tez sie interesowalem rynkiem olejkow i suszem cbd
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 824 / 246 / 0
Jak na was działa niby te całe CBD, bo ja się tym nigdy nie interesowałem tak jak alkoholika nie interesuje piwo 0% ale postanowiłem spróbować na anxiety i nabyłem drogą kupna z paragonem jakiś cbd haszyk. Po pierwszych paru dniach użytkowania to zauważyłem, że na życiową trwogę faktycznie pomaga plus jeszcze kilkanaście minut po zapaleniu czuję się fizycznie jak po normalnej trawie (miękka ciężkość) na szczęście bez schizofrenii.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 3245 / 617 / 0
Ja jestem fanem herbatek CBD. przez wczorajszą dobę wypiłem 100 gram 5% suszu, i normalnie nie nadążałem z fazowaniem, co spowodowało dzisiejszy niedosyt relaksacyjny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 4 / 0
A co polecacie jeśli chodzi o Cbd? W jakiej formie jest najefektywniej?
  • 3245 / 617 / 0
Są susze, hasze, ekstrakty, krople, a firm setki z różną jakością i cenami., ciężko żeby mieć ogarnięty risercz całości @PoppyPHU
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: zupelnienikt »
Mam sprawdzony olejek full spectrum, tani nie jest, ale działa.

Ale teraz co najciekawsze, dawki > 150mg po prostu robią mnie jak THC tylko bez schiz. Ostatnio zarzuciłem 200mg to ciężko było film dooglądać, nie kumałem o co chodzi xD. I nie jest to żaden shot tylko zwykły olejek CBD z najpopularniejszej polskiej firmy.

Dawki relaksacyjne to < 100mg, luzik wieczorem bez stresów i supcio dobry sen.
  • 4310 / 699 / 2117
Nieprzeczytany post autor: deadmau5 »
@zupelnienikt

Ja wczoraj miałem krótki epizod z CBD + alko. Nie wiem co tak fajnie zadziałało, ale chyba jedno z drugim. 30ml + jedno piwko, w sumie to tylko dlatego, że miałem ochotę na coś zimnego, a smakowe było w domu.

Finalnie faza spoko, nic nie parło, nic nie kręciło, nawet gitara. Ale rano coś mi tak poskładało żołądek, że nie potrafiłem normalnie funkcjonować. Ja rzadko biorę CBD i też jestem wręcz abstynentem jeżeli chodzi o alkohol, bo w tym roku mógłbym na palcach jednej ręki zmieścić ilość dni, w których się napiłem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1514 / 529 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekSmieszek »
Testował ktoś te produkty z NL, jakieś żelki, kremy, itd? Jeden kij czy smartshop czy z drogerii — chcę po prostu rzucić zioło, bo tylko tyle do rzucenia mi zostało. Może ktoś coś polecić?
  • 2244 / 381 / 0
Nieprzeczytany post autor: mietowy3 »
Ja pierwszy raz kupiłem paste CBD - https://www.greenpharm.pl/produkt/pasta ... -cbd-50-5g

Do tej pory tylko olejki. Dam znać jak zauważe różnice.
  • 68 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tryq »
@zupelnienikt możesz podesłać co to za cbd co tak działa?

Ogólnie to mam mieszane uczucia co do cbd , dla mnie do tej pory działało jak placebo. A szukam czegoś na lęk uogólniony. Ostatnio nawet ciągnąłem cbd w roztworze wodnym z Holandii z bardzo polecanego storu bo niby skuteczniejszy od oleju i dalej dupa, wręcz byłem poddenerwowany po użyciu.

A patrzę na wyniki ankiety i 70% userow pisze ze na nich to działa 🤡.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.