Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 40 / 0
Przeciwdepresyjnie się używa dawek typu 100mg oralnie (lub iniekcją) raz na kilka dni. A ćpanie wiekszych ilości da odwrotny efekt.
  • 5220 / 927 / 0
Fajne opracowanie po polsku na temat leczenia deprechy racematem kety.

https://www.psychiatriapolska.pl/Polish ... 4,0,1.html

Na plus przeciwskazania , powiklania opracowane na duzej grupie ludzi.

Sławetne problemy z pecherzem odnotowano tylko u jednego pacjenta !
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1042 / 273 / 0
A mi się wydaje, że chuja prawda tą ketą, 12 lat temu były to ciągi i dawało, a teraz nie daje nic.

Na uzależnionego nawet 100mg co tydzień da efekty odstawienie i negatywne.

Zresztą takie są zalecenia w kierunku terapii na NFZ, żeby uzależnionych stwierdzonych rok czy 10 lat temu nie przyjmować na terapię ketą. Chciałem być mądrzejszy niż NFZ i skopało mi dupę xD

Zadziwia mnie to, że wszyscy wiecie, że ciąg kety da efekty bardzo toksyczne, a na przykład ziomek chwali się ciągiem ma ośmiu gietach xD

To forum to serio się syf powoli robi.
  • 5220 / 927 / 0
Nie wiem co chcesz od forum . Wiadomo ze na neurotyczne mozgi post ćpienne 😀 mało co działa tak jak trzeba .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3220 / 910 / 5
Osiem gram to ze trzy dni zabawy. Ostatnio opierdoliłem koło pięćdziesięciu w ciągu i na koniec trochę zaczynało się psychotycznie robić.
A tak ogólnie to zwro uboków, obojętnie jakie ilości.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 12 / / 0
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
  • 3220 / 910 / 5
I mnie się sprawdzało, tak samo przy zejściu MDMA.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 805 / 463 / 0
14 października 2024NitroN pisze:
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
Dobry, sam się tak bawiłem trochę lat.
Poza tym ketamina zmieni profil działania na bardziej ciekawy.
A pewnie skończy się tym, że jak zobaczysz jak keta działa zajebiście po ketonach to będziesz wpierdalal to i to razem %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1455 / 596 / 0
@GermanskiOprawca sama keta nie wyleczy , moze wskazac droge jako narzedzie ale prace musisz wykonac sam nie ma cudownych panaceow
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 805 / 463 / 0
Dokładnie. keta jest tylko pojazdem, a w którą stronę i do jakiego celu dojechać decyduje kierowca. Nie ma cudownego lekarstwa, aczkolwiek ketamina jest bardzo dobrym narzędziem do pracy dla każdego psychonauty
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.