Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 639 / 403 / 0
Substancja denna, wszystko gówniane w ogóle chujnia ale wjebałem półtora gieta przy zerowej tolerce na raz %-D %-D %-D ja pierdole.
  • 57 / 18 / 0
Przeciwdepresyjnie się używa dawek typu 100mg oralnie (lub iniekcją) raz na kilka dni. A ćpanie wiekszych ilości da odwrotny efekt.
  • 4784 / 799 / 0
Fajne opracowanie po polsku na temat leczenia deprechy racematem kety.

https://www.psychiatriapolska.pl/Polish ... 4,0,1.html

Na plus przeciwskazania , powiklania opracowane na duzej grupie ludzi.

Sławetne problemy z pecherzem odnotowano tylko u jednego pacjenta !
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 891 / 258 / 0
A mi się wydaje, że chuja prawda tą ketą, 12 lat temu były to ciągi i dawało, a teraz nie daje nic.

Na uzależnionego nawet 100mg co tydzień da efekty odstawienie i negatywne.

Zresztą takie są zalecenia w kierunku terapii na NFZ, żeby uzależnionych stwierdzonych rok czy 10 lat temu nie przyjmować na terapię ketą. Chciałem być mądrzejszy niż NFZ i skopało mi dupę xD

Zadziwia mnie to, że wszyscy wiecie, że ciąg kety da efekty bardzo toksyczne, a na przykład ziomek chwali się ciągiem ma ośmiu gietach xD

To forum to serio się syf powoli robi.
  • 4784 / 799 / 0
Nie wiem co chcesz od forum . Wiadomo ze na neurotyczne mozgi post ćpienne 😀 mało co działa tak jak trzeba .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3024 / 832 / 5
Osiem gram to ze trzy dni zabawy. Ostatnio opierdoliłem koło pięćdziesięciu w ciągu i na koniec trochę zaczynało się psychotycznie robić.
A tak ogólnie to zwro uboków, obojętnie jakie ilości.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 12 / / 0
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
  • 3024 / 832 / 5
I mnie się sprawdzało, tak samo przy zejściu MDMA.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 639 / 403 / 0
14 października 2024NitroN pisze:
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
Dobry, sam się tak bawiłem trochę lat.
Poza tym ketamina zmieni profil działania na bardziej ciekawy.
A pewnie skończy się tym, że jak zobaczysz jak keta działa zajebiście po ketonach to będziesz wpierdalal to i to razem %-D
  • 1423 / 574 / 0
@GermanskiOprawca sama keta nie wyleczy , moze wskazac droge jako narzedzie ale prace musisz wykonac sam nie ma cudownych panaceow
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.