Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.psychiatriapolska.pl/Polish ... 4,0,1.html
Na plus przeciwskazania , powiklania opracowane na duzej grupie ludzi.
Sławetne problemy z pecherzem odnotowano tylko u jednego pacjenta !
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na uzależnionego nawet 100mg co tydzień da efekty odstawienie i negatywne.
Zresztą takie są zalecenia w kierunku terapii na NFZ, żeby uzależnionych stwierdzonych rok czy 10 lat temu nie przyjmować na terapię ketą. Chciałem być mądrzejszy niż NFZ i skopało mi dupę xD
Zadziwia mnie to, że wszyscy wiecie, że ciąg kety da efekty bardzo toksyczne, a na przykład ziomek chwali się ciągiem ma ośmiu gietach xD
To forum to serio się syf powoli robi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A tak ogólnie to zwro uboków, obojętnie jakie ilości.
Podziel się posiłkiem, chamie
Podziel się posiłkiem, chamie
14 października 2024NitroN pisze: Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
Poza tym ketamina zmieni profil działania na bardziej ciekawy.
A pewnie skończy się tym, że jak zobaczysz jak keta działa zajebiście po ketonach to będziesz wpierdalal to i to razem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.