"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
morfina jest jakas taka pusta i jednowymiarowa.
Za bardzo zmula a malo jest checi dzialania po wejsciu .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
@pomasujplecki
Mieliscie/badz macie problem z wysiedzeniem przy np komputerze? Jakby rozszczepienie obrazu, problem ze zlapaniem ostrosci(troche jak po emce), galy zapierdalaja na wszystkie strony swiata? Niezbyt przyjemne doznania No generalnie nie moge sie gapic w ekran bo zle sie dzieje. Troche frustrujace.
Za to jak na wieczor wezme, to czasami dostaje takiego snu na jawie . Cos jak paraliz przysenny . Nie moge sie ruszyć , wydobywam dzwiek , krzyk ale to jest rylko w mojej glowie .
Wtedy przychodzi cos do mnie, i wbija mi rozne szpile w ciało . Jakby gniotl mnie mocno jakims narzedziem . Czy to w okolice kregoslupa . Jest to niesamowity bol.
Po czyms takim jak to pusci, a trwa to pewnie chwile, ale w tym polsnie trwa naprawde dlugo slysze czesto bardzo szybkie kroki . Jakby ktos sie przemieszczał
Ostatnio mialem taki efekt oprocz tego wbijania szpilek uczucie ciągniecia za wlosy do tylu.
Doslownie czułem jak ktoś mnie szarpie za wlosy
I to nie jest tak , ze zaraz po tym koniec .
Potem nastepny raz jak zasypiam znowu to przychodzi.
The methapor of Life
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile
Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
The methapor of Life
07 października 2024Nefilim pisze:Ja zawsze zamawiałem z Aptaline - nie dość, że jest ciut taniej niż w dystrybucji (np u mnie dookoła lata po średnio 19zł za paczke 16szt. a na aptaline jeszcze do niedawna był za 9zł ale obecnie 13,50 jak się nie mylę - do tego mam jedną apteke z 1km od siebie gdzie sprzedawca nie ma oporów z wydaniem 2 opakowań z aptaline na jeden raz (dwa paragony). Raz się spieszył i zapłaciłem kartą jedną transakcje za obie paczki, a on później sobie dopiero paragony drukował :D Raz się tak "pomyliłem" i później były jeszcze 3 razy i za każdym razem wydał 2 paczki :) Muszę sprawdzić z większą ilością :D Chociaż obecnie kodę wrzucam może 1 w tygodniu, np wczoraj :) bo kratomu brakło.06 października 2024ledzeppelin2 pisze: Tylko ze cena tego za ekwiwalent malej paczki kody to 16 zl .
Za co mozna juz miec duza pake .
Ogólnie Kratom się bardziej opłaca :) za 100zł macie 100g, jak tolerka mała to tydzień przelecicie na tym :) a efekt .. hmm .. każdy musi sam ocenić. Ja miałem zbyt wygórowane wymagania i na początku nie potrafiłem tego wyczuć, teraz już jest lepiej :) działa na mnie o wiele lepiej niż ostatnie podejścia do Tramalu. Ale tramal przeestał być magiczny gdy doszedłem do 2g na dobe, On jest spoko jak nie masz wyrobionej tolerki i wrzucisz z 300-500mg, ale dawki 2-2,5g to (w moim przypadku) więcej zamulenia i wkurwienia oraz prób nie zrzygania się, że pierdziele póki co :)
Pieprzony thiocosyf 16 to już gdzie nie gdzie - raczej 18, we Wrocławiu 20, 23.
Kratom też git. W NL to już hel bardziej opłacalny, lecz w Polsce południowej to pozamawiałbym.
08 października 2024ledzeppelin2 pisze: Niby ta sama substancja po zmetabolizowaniu , ale dla mnie koda oralnie lepsza .
morfina jest jakas taka pusta i jednowymiarowa.
Za bardzo zmula a malo jest checi dzialania po wejsciu .
Miałem kiedyś myśl obejść wszystkie apteki i wykupić antidole, w domu porobić roztwory po 600mg i przechować w lodówce na x czasu w podpisanej fiolce.
W sumie tylko parasyfu się boję bo pieniądzem już się zdążyłem namartwic
Tylko ile go się wpierdoli przy ekstrakcji:(
09 października 2024TakiSobieJa pisze: (troche jak po emce), galy zapierdalaja na wszystkie strony swiata?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjheart2.jpg)
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób
Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/nowymlotek.jpg)
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą
Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kasblokrys.jpg)
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce
Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich