Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3234 / 549 / 0
Dziwne czemu p.o mi w przypadku morfiny szybciej zabiera tolerancje euforii -nie tyle uczucie szczęścia, brak noodow co to specyficzne rozsadzanie brzucha ze szczęścia
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5107 / 886 / 0
Niby ta sama substancja po zmetabolizowaniu , ale dla mnie koda oralnie lepsza .
morfina jest jakas taka pusta i jednowymiarowa.
Za bardzo zmula a malo jest checi dzialania po wejsciu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 63 / 10 / 0
@ledzeppelin2
@pomasujplecki
Mieliscie/badz macie problem z wysiedzeniem przy np komputerze? Jakby rozszczepienie obrazu, problem ze zlapaniem ostrosci(troche jak po emce), galy zapierdalaja na wszystkie strony swiata? Niezbyt przyjemne doznania No generalnie nie moge sie gapic w ekran bo zle sie dzieje. Troche frustrujace.
  • 963 / 81 / 0
Efekty dla mnie niepasujące do opio, chociaż każdy jest inny.
  • 5107 / 886 / 0
Nie mam tak
Za to jak na wieczor wezme, to czasami dostaje takiego snu na jawie . Cos jak paraliz przysenny . Nie moge sie ruszyć , wydobywam dzwiek , krzyk ale to jest rylko w mojej glowie .
Wtedy przychodzi cos do mnie, i wbija mi rozne szpile w ciało . Jakby gniotl mnie mocno jakims narzedziem . Czy to w okolice kregoslupa . Jest to niesamowity bol.
Po czyms takim jak to pusci, a trwa to pewnie chwile, ale w tym polsnie trwa naprawde dlugo slysze czesto bardzo szybkie kroki . Jakby ktos sie przemieszczał
Ostatnio mialem taki efekt oprocz tego wbijania szpilek uczucie ciągniecia za wlosy do tylu.
Doslownie czułem jak ktoś mnie szarpie za wlosy
I to nie jest tak , ze zaraz po tym koniec .
Potem nastepny raz jak zasypiam znowu to przychodzi.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 5107 / 886 / 0
Mam pare tabs nalkrexu.
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile

Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
The methapor of Life

• 553 / 117 / 0
07 października 2024Nefilim pisze:
06 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Tylko ze cena tego za ekwiwalent malej paczki kody to 16 zl .
Za co mozna juz miec duza pake .
Ja zawsze zamawiałem z Aptaline - nie dość, że jest ciut taniej niż w dystrybucji (np u mnie dookoła lata po średnio 19zł za paczke 16szt. a na aptaline jeszcze do niedawna był za 9zł ale obecnie 13,50 jak się nie mylę - do tego mam jedną apteke z 1km od siebie gdzie sprzedawca nie ma oporów z wydaniem 2 opakowań z aptaline na jeden raz (dwa paragony). Raz się spieszył i zapłaciłem kartą jedną transakcje za obie paczki, a on później sobie dopiero paragony drukował :D Raz się tak "pomyliłem" i później były jeszcze 3 razy i za każdym razem wydał 2 paczki :) Muszę sprawdzić z większą ilością :D Chociaż obecnie kodę wrzucam może 1 w tygodniu, np wczoraj :) bo kratomu brakło.

Ogólnie Kratom się bardziej opłaca :) za 100zł macie 100g, jak tolerka mała to tydzień przelecicie na tym :) a efekt .. hmm .. każdy musi sam ocenić. Ja miałem zbyt wygórowane wymagania i na początku nie potrafiłem tego wyczuć, teraz już jest lepiej :) działa na mnie o wiele lepiej niż ostatnie podejścia do Tramalu. Ale tramal przeestał być magiczny gdy doszedłem do 2g na dobe, On jest spoko jak nie masz wyrobionej tolerki i wrzucisz z 300-500mg, ale dawki 2-2,5g to (w moim przypadku) więcej zamulenia i wkurwienia oraz prób nie zrzygania się, że pierdziele póki co :)
Apteline jest w dechę. Sam przez te stronę kupuję.
Pieprzony thiocosyf 16 to już gdzie nie gdzie - raczej 18, we Wrocławiu 20, 23.
Kratom też git. W NL to już hel bardziej opłacalny, lecz w Polsce południowej to pozamawiałbym.
  • 3234 / 549 / 0
08 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Niby ta sama substancja po zmetabolizowaniu , ale dla mnie koda oralnie lepsza .
morfina jest jakas taka pusta i jednowymiarowa.
Za bardzo zmula a malo jest checi dzialania po wejsciu .
Mam identyczne odczucia, teraz wole jednak kode. Wkurwia mnie ten sulfosyf ale Antidol jest droższy i też nie wiem czy napewno dobrze filtruje parasyf.

Miałem kiedyś myśl obejść wszystkie apteki i wykupić antidole, w domu porobić roztwory po 600mg i przechować w lodówce na x czasu w podpisanej fiolce.
W sumie tylko parasyfu się boję bo pieniądzem już się zdążyłem namartwic

• 3234 / 549 / 0
A z filtrowanego parafysu połączyć go w jedną kulkę i zrobić ludzika.
Tylko ile go się wpierdoli przy ekstrakcji:(

• 116 / 34 / 0
09 października 2024TakiSobieJa pisze:
(troche jak po emce), galy zapierdalaja na wszystkie strony swiata?
Ja czasami tak mam późnym wieczorem, w sensie obraz ostry, ale skacze na boki jak po dużej dawce emki. Ale oprócz oporowych dawek kody podbijam też DXM będąc na bupropionie, więc myślałem że to od tego.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich