27 lipca 2024ledzeppelin2 pisze: Jak nie, jak tak .
Po kodzie tak sily witalne leca na leb na szyie ze szkoda gadac.
Potek chodza usmiexhniete zomhie do aptek.
Usmiechniete tylko dlatego, se wiedza ze za chwile sie nacpaja.
A potem znowu smutek , brak motywacji z sensu zycia
koda ryje duzo szybciej niz inne opio
Moze ze wzgledu na wplyw na jelita, zoladek ktore sa jak 2 mozg .
Moje yebana deprecha mnie tak samo pchała po aptekach, gdzie się uśmiechałem, żeby nie wyjść na przymuła, który idzie do apteki by polepszyć sobie nastrój.
Więc wchodziłem zawsze ładnie uczesany i schludny, by po wyjściu, założyć czapkę, kaptur i smutek na twarz.
Nie wiem czy liczba w nicku sugeruje rocznik, jeśli tak to jesteśmy w podobnym wieku. Ja zauważyłem z wiekiem, że coraz gorzej przechodzę zespoły odstawienne/głody. Za małolata chorowanie po bombie na Tramalu dzień się poleżało i dalej się ogarniało, a teraz? na samą myśl o chorowaniu po opio mam dość :D dlatego też odstawiłem tramal. Może gdybym nie miał rodziny to byłoby inaczej.
Oczywiście po odstawieniu chroniczna depresja wjechała. Żadne ssri nie pomagało. Obecnie jestem na kratomie i jestem zadowolony, jednak nie mogę wyzbyć się uczucia, że czegoś mi brak.
Powiedzcie mi proszę, bo nie jadłem kody (tylko jej fosforan) z 20lat i nie pamiętam. Czy jest różnica w działaniu między kodeiną z np UltraCod a fosforanem kodeiny z thiocosyfem?
Z resztą w ultracodzie też musi być fosforan albo inna sól, bo inaczej by się nie rozpuszczała w wodzie i nie dzialała P.O.
03 października 2024Nefilim pisze: @jak89 przykre to jest, ale cholernie prawdziwe.
Nie wiem czy liczba w nicku sugeruje rocznik, jeśli tak to jesteśmy w podobnym wieku. Ja zauważyłem z wiekiem, że coraz gorzej przechodzę zespoły odstawienne/głody. Za małolata chorowanie po bombie na Tramalu dzień się poleżało i dalej się ogarniało, a teraz? na samą myśl o chorowaniu po opio mam dość :D dlatego też odstawiłem tramal. Może gdybym nie miał rodziny to byłoby inaczej.
Oczywiście po odstawieniu chroniczna depresja wjechała. Żadne ssri nie pomagało. Obecnie jestem na kratomie i jestem zadowolony, jednak nie mogę wyzbyć się uczucia, że czegoś mi brak.
Powiedzcie mi proszę, bo nie jadłem kody (tylko jej fosforan) z 20lat i nie pamiętam. Czy jest różnica w działaniu między kodeiną z np UltraCod a fosforanem kodeiny z thiocosyfem?
Tak, ta liczba to rok urodzenia.
Co do twojego pytania odnośnie różnicy pomiędzy działaniem to jak na moje doświadczenie to nie ma żadnej różnicy. Tym bardziej przy kodeinie, która jest mocno kapryśna: raz działa, drugim razem nie i w ogóle to kompletnie nie wiadomo co robić by się nią bardziej ujebac.
Z resztą czy tak nie jest z każdym opioidem- czasem działają, a czasem chuj wie ...
05 września 2024MakMonarch pisze:Powiedzcie mi, czy diabeł ogonem przykrył Nurofen Plus? Czy ktoś usuwa moje posty o tym, że antidol może ssać drąga nurofenowi? Nurofen jest łatwiejszy w ekstrakcji, nie rozwala wątroby jak Antidol i daje nam czystą kodeinę. Czego chcieć więcej?!20 sierpnia 2024Cinakole pisze: Jaki jest zamiennik antidolu 15?
Za co mozna juz miec duza pake .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
15 lutego 2018ChrisMoltisanti pisze: Zostawcie te enzymy, przy iv działa od razu to raz. Dwa działanie przeciwbólowe i rekreacyjne to nie to samo, bo ludzie po paracetamolu i kodzie by noddowali. Jak chcecie euforii to sobie MDMA albo ketony bierzcie.
Spróbujcie pokruszonych tabletek jeżeli jecie całe.
Czekaj czekaj, czyli wychodzi na to, że po przyjęciu na raz 4 tabletek paracetamolu z kodeiną w dawce 500/30 (czyli łącznie 2000/120) to odczuwanie senności i ogólnie takiego "chujmnietoobchodzimizmu" jest skutkiem paracetamolu, a nie kody? Pytam, bo jestem tu nowa i z uporem maniaka próbuję zrozumieć pewne kwestie
06 października 2024ledzeppelin2 pisze: Tylko ze cena tego za ekwiwalent malej paczki kody to 16 zl .
Za co mozna juz miec duza pake .
Ogólnie Kratom się bardziej opłaca :) za 100zł macie 100g, jak tolerka mała to tydzień przelecicie na tym :) a efekt .. hmm .. każdy musi sam ocenić. Ja miałem zbyt wygórowane wymagania i na początku nie potrafiłem tego wyczuć, teraz już jest lepiej :) działa na mnie o wiele lepiej niż ostatnie podejścia do Tramalu. Ale tramal przeestał być magiczny gdy doszedłem do 2g na dobe, On jest spoko jak nie masz wyrobionej tolerki i wrzucisz z 300-500mg, ale dawki 2-2,5g to (w moim przypadku) więcej zamulenia i wkurwienia oraz prób nie zrzygania się, że pierdziele póki co :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.