Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4907 / 855 / 0
1. Nbome
2. Wódka w dużych ilościach
3. Syntetyczne kanna jakieś mozgotrzepy z 2014-2015 tuż przed delegalem. Kary olbrzymie to był ostatni raz z synt.kanna.
  • 0 / / 0
1. Flakka czyli alfa pvp - totalny spalacz mózgu, dostałam ją niechcący, ostro reza łeb, motoryka ciała zaburzona, paranoja, lęk i problemy w mówieniu, odizolowanie
2. feta - miałam doczynienia raz, który był też tym ostatnim. Na sam zapach tego mi się cofało, każda ściecha była walką o nieporzyganie się. Zjazd fatalny, same efekty lipne, potem paranoja na łbie
3. Nie substancja ale połączenie dwóch konkretnych, które zapodało mi jazdę na bani, która pamietam do teraz. Panika, haluny i strach przed wszystkim i wszystkimi wokół. A mówię o duecie mef+weed. Wiem że inni to normalnie łącza, i nie mają tego tylu schiz, ale opisuje tu tylko moje doświadczenie z tymi dwoma substancjami naraz
  • 112 / 18 / 0
1.Maczanki
2.alkohol
3. amfa
  • 12 / 1 / 0
1. alkohol -słaba faza, duze skutki uboczne
2. Hexen -kardiozwałowy, niebezpieczny, jedyny plus ze go juz nie ma :)
3. Zioło THC -chyba jestem jednym z nielicznych którym faza na tym nieodpowiada
  • 11 / / 0
1 syntetyczna marihuana
2 alkohol
3 amfetaminy
  • 66 / 11 / 0
1. benzydamina - pomimo, że swego czasu dużo eksperymentowałem to benzydamina u mnie numer jeden, jako jedyna substancja, której nie próbowałem drugi raz. Bania mnie troche przerosła :D Realność halucynacji na benzie jest wysoka i kiedyś polecieliśmy z koleżankami na chacie i ... nigdy więcej :D
2. połączenie hioscyjaminy, atropiny i skopolaminy czyli bieluń - w odróżnieniu od benzydaminy brałem więcej niż raz - na poczatku stopniowo dozując chyba przez 3 dni (nie pamiętam przez to kilku dni, a odjebałem tyle że szok w tym czasie).
3. Śmiało i z premedytacją wrzucam opio. Nie dlatego, że ich uzywanie jest złe, ale dlatego właśnie, że jest zajebiste, i stanowi dla mnie duży problem i mega pokusę której czasem ciężko ulec. Kiedyś w tym miejscu byłyby wszelkie spidy, które kochałem :) Z wiekiem jednak opio zdominowało mnie jako użytkownika odmiennych stanów świadomości.
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 4 / / 0
1. alkohol
2. Benzo
3. kokaina
  • 10 / 2 / 0
To jadziem:

1. alfa-PVP
2. SSRI
3. cipacz szerzej znany jako benzydamina
  • 1 / / 0
1. alkohol
2. Dopalacz baka
3.salvia Divinorum x80
Poza tymi trzema już chyba nic mi nie przychodzi do głowy. Moim zdaniem: jak ludzie piszą że ich jednym z najgorszych narkotyków sprobowanych to … zioło czy feta , to po dopach czy po takich rzeczach jak np. alfa-PVP to by umarli chyba.
  • 66 / 11 / 0
@kochamdragi247 salvia dobra ;D chodowałem jak jeszcze było można legalnie ;p czyli tak do 2007r miałem roślinkę.
Ciesze się, że nie jestem sam z tym cipaczem @Reanimated xD
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.