Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja już nie daję rady bez opio. Czy ktoś może pomóc w Nord Brabant?
  • 63 / 5 / 0
W nl w aptkach można kupić nootropy, które w polsce na receptę?
  • 3276 / 933 / 5
Wątpię. Dużo jest za to ciągle legalnych, a piracetam z czeskich aptek można zamawiać.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 4476 / 711 / 2198
@hedowiec tak, ale tylko niektóre. Nie wiem czy prawo się tam nie zmieniło więc nie będę zgadywał. Mam kumpla, który mieszka w okolicach Hagi. Zapytam i wyedytuję post. Chyba, że chodzi Ci o jakieś konkretne, to możesz mi napisać nazwy - podeślę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4 / / 0
Mieszkam w Weesp ale mogę podjechać do Amsterdamu. Ktoś się orientuje jak się szuka na tym telegramie?
Chodzi o jakieś opio najlepiej apteczne.
  • 1 / / 0
Moim zdaniem sytuacja legislacyjna w Holandii i Czechach może być myląca, zwłaszcza jeśli chodzi o legalność takich substancji. Rzeczywiście, jest on nadal dostępny w niektórych krajach, ale przepisy się zmieniają i wiele zależy od konkretnego regionu. Myślę, że warto sprawdzić lokalne źródła, aby upewnić się, że informacje są aktualne. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, zawsze można je dodać do dyskusji.
  • 70 / 13 / 0
W tym tygodniu jade do Holki na dluzszy okres czasu do Velno, jestescie w stanie powiedziec jak tam wyglada sytuacja z opiatami?
  • 3276 / 933 / 5
Z jednej strony patrzą z góry na opiowraków, z drugiej dosyć łatwo można tutaj po pochytać wszystko.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 33 / 2 / 0
12 lipca 2024HEXENMEISTER pisze:

Edit: Ale z drugiej strony po co? skoro masz pełno grup na telegramie i masz "do wyboru do koloru"
No właśnie z tymi grupami to coś się ostatnio posypało i stały się prywatne (przynajmniej w Rotterdamie). Jeszcze kilka miesięcy temu bez problemu ogarnąłem sobie koko i MDMA poprzez jedną z takich grup. Po zmianie numeru i instalacji telegrama tych grup już nie widziałem (albo usunięte, albo prywatne?), zapisałem sie do innej, z której chciałem skorzystać za niecały miesiąc jak znowu bede w Rotterdamie, ale były jakieś puste... Ostatnio zostałem z nich wywalony jako, że zmieniły się na grupy prywatne. W związku z powyższym, czy ktoś z Was ma dostęp do jakiejś z grup i może mnie zaprosić (albo ma pomóc ze sprawdzonego źródełka z koko i MDMA) - to prosze o priv!:-)
  • 206 / 33 / 0
Gdy zmienisz numer dostajesz nowe konto, puste, wszyscy z telegrama przenosza sie na inne aplikacje, tworca tg zostal zawiniety przez policje i teraz beda udostepniac dane vendorow gdy sluzby beda tego potrzebowac, nie szukaj tam niczego bo nic juz nie znajdziesz.
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.