Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja już nie daję rady bez opio. Czy ktoś może pomóc w Nord Brabant?
  • 63 / 5 / 0
W nl w aptkach można kupić nootropy, które w polsce na receptę?
  • 3276 / 933 / 5
Wątpię. Dużo jest za to ciągle legalnych, a piracetam z czeskich aptek można zamawiać.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 4476 / 711 / 2198
@hedowiec tak, ale tylko niektóre. Nie wiem czy prawo się tam nie zmieniło więc nie będę zgadywał. Mam kumpla, który mieszka w okolicach Hagi. Zapytam i wyedytuję post. Chyba, że chodzi Ci o jakieś konkretne, to możesz mi napisać nazwy - podeślę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4 / / 0
Mieszkam w Weesp ale mogę podjechać do Amsterdamu. Ktoś się orientuje jak się szuka na tym telegramie?
Chodzi o jakieś opio najlepiej apteczne.
  • 1 / / 0
Moim zdaniem sytuacja legislacyjna w Holandii i Czechach może być myląca, zwłaszcza jeśli chodzi o legalność takich substancji. Rzeczywiście, jest on nadal dostępny w niektórych krajach, ale przepisy się zmieniają i wiele zależy od konkretnego regionu. Myślę, że warto sprawdzić lokalne źródła, aby upewnić się, że informacje są aktualne. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, zawsze można je dodać do dyskusji.
  • 70 / 13 / 0
W tym tygodniu jade do Holki na dluzszy okres czasu do Velno, jestescie w stanie powiedziec jak tam wyglada sytuacja z opiatami?
  • 3276 / 933 / 5
Z jednej strony patrzą z góry na opiowraków, z drugiej dosyć łatwo można tutaj po pochytać wszystko.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 33 / 2 / 0
12 lipca 2024HEXENMEISTER pisze:

Edit: Ale z drugiej strony po co? skoro masz pełno grup na telegramie i masz "do wyboru do koloru"
No właśnie z tymi grupami to coś się ostatnio posypało i stały się prywatne (przynajmniej w Rotterdamie). Jeszcze kilka miesięcy temu bez problemu ogarnąłem sobie koko i MDMA poprzez jedną z takich grup. Po zmianie numeru i instalacji telegrama tych grup już nie widziałem (albo usunięte, albo prywatne?), zapisałem sie do innej, z której chciałem skorzystać za niecały miesiąc jak znowu bede w Rotterdamie, ale były jakieś puste... Ostatnio zostałem z nich wywalony jako, że zmieniły się na grupy prywatne. W związku z powyższym, czy ktoś z Was ma dostęp do jakiejś z grup i może mnie zaprosić (albo ma pomóc ze sprawdzonego źródełka z koko i MDMA) - to prosze o priv!:-)
  • 206 / 33 / 0
Gdy zmienisz numer dostajesz nowe konto, puste, wszyscy z telegrama przenosza sie na inne aplikacje, tworca tg zostal zawiniety przez policje i teraz beda udostepniac dane vendorow gdy sluzby beda tego potrzebowac, nie szukaj tam niczego bo nic juz nie znajdziesz.
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.