Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 5 / 0
@jak89 w kierunku nóg

Fuzja - D5

Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
  • 551 / 115 / 0
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze:
@jak89 w kierunku nóg
Seriously?! O kurde dwa razy zrobiłem rondla próby oczywiście w kierunku paliczków i dwa razy stopa spuchnięta.
Aż mi trudno w to uwierzyć...
Skoro tak mówisz , spróbować warto
  • 36 / 5 / 0
@jak89 haha no to uważaj , pamiętaj że zawsze w kierunku serca należy się wkłuwać ^^
  • 6 / / 0
Mam problem
Mam zapchane kable napuchnięte twarde
Nie mam już gdzie się wbijać
Da się jakoś uratować te żyły żeby znowu były zdolne do użytku? Czy już po ptokach i chuj w bombki strzelił
  • 448 / 80 / 0
Nie ma złotego środka. Przerwy od walenia po tych kablach i maści z heparyna
:tabletki:
  • 6 / / 0
Mam już wszystko na rękach zapchane więc waliłam hel po żyłach na lewej dłoni
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
  • 448 / 80 / 0
Ciężko powiedzieć, ale z tego co słychać jest źle. Broń boże nie wal dalej w tą rękę i postaraj się jak najszybciej udać do tego neurologa, jak jest długa kolejka to nawet prywatnie szybko żeby jak najszybciej dowiedzieć się o co chodzi
  • 181 / 9 / 0
Obawy
Nieprzeczytany post autor: wsrh15 »
Hej. Mam taką sytuację że planuje zrobić sobie infekcje z alfy php i jeszcze dorzucę do tego planuje dorzuci 3cmc . Słyszałem kiedyś od jednego gościa że ale się nie wali po kablacb
  • 448 / 80 / 0
"Infekcji" nie polecam robic :zombie:
A co do alfy to niech ktos doswiadczony w tym sie wypowie, ciezko powiedziec
  • 739 / 9 / 0
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze:
@jak89 w kierunku nóg

Fuzja - D5

Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
Jeśli masz tak od początku walenia w ten kabel to odpowiedź jest prosta - każdy człowiek jest inny i każdy kabel jest inny. Tym samym żyła po lustrzanym odbiciu na drugiej stronie ciała może zachowywać się zupełnie inaczej. W lewej ręcę będzie Ci działać latami bez problemów, a w prawej od 1 dnia będzie trudniej walić i będzie nie przyjemne uczucie.

10 września 2024esztemeszte pisze:
Mam już wszystko na rękach zapchane więc waliłam hel po żyłach na lewej dłoni
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
Zeszło po czasie? Byłeś u lekarza?
Ogólnie CAŁKOWITY brak czucia w ręce to ja już bym leciał do lekarza, ale słyszałem że przy lekkich problemach z czuciem itp to kwestia dźgnięcia się w nerw (chociaż mogę pierdolić głupoty), bo jak się głębiej zastanowić, nawet gdyby 1 żyła w ręce przestala Ci działać to czemu miałbyś stracić czuie w całej dłoni? Inne żyły tam przecież dochodzą. No i też nie wiem jaki temat walisz, w jaki sposób, na ile higienicznie, jak sobie podajesz (trzeba pamiętać że walenie helu w ogromnym stężeniu zdecydowanie bardziej niszczy kable niż jak tą samą dawkę rozpuścić w 5x większej ilości wody).
Aaaa i bardzo ważna rzecz - czasem ludzie się martwią w pierwszej chwili po przebudzeniu, że pare godzin temu sobie rozjebali coś. A okazuje się, że po prostu zaćpany ktoś spał z ogromnym naciskiem na rękę (przy którym normalnie obudziłby się w max kilka minut, a tak naprawdę w ogóle nie zasnął, tylko zmienił pozycje przed zaśnięciem) i takie problemy z dziwnym czuciem w ręcę mogą wynikać ze "zdrętwienia".
CO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE NIE NAMAWIAM DO BAGATELIZOWANIA OBJAWÓW, LEPIEJ STRACIĆ CZAS I PÓJŚĆ DO LEKARZA NIŻ STRACIĆ DŁOŃ/RĘKĘ/STOPĘ !!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych

Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.

OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.

W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.

Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.