Fuzja - D5
Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze: @jak89 w kierunku nóg
Aż mi trudno w to uwierzyć...
Skoro tak mówisz , spróbować warto
Mam zapchane kable napuchnięte twarde
Nie mam już gdzie się wbijać
Da się jakoś uratować te żyły żeby znowu były zdolne do użytku? Czy już po ptokach i chuj w bombki strzelił
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
A co do alfy to niech ktos doswiadczony w tym sie wypowie, ciezko powiedziec
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze: @jak89 w kierunku nóg
Fuzja - D5
Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
10 września 2024esztemeszte pisze: Mam już wszystko na rękach zapchane więc waliłam hel po żyłach na lewej dłoni
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
Ogólnie CAŁKOWITY brak czucia w ręce to ja już bym leciał do lekarza, ale słyszałem że przy lekkich problemach z czuciem itp to kwestia dźgnięcia się w nerw (chociaż mogę pierdolić głupoty), bo jak się głębiej zastanowić, nawet gdyby 1 żyła w ręce przestala Ci działać to czemu miałbyś stracić czuie w całej dłoni? Inne żyły tam przecież dochodzą. No i też nie wiem jaki temat walisz, w jaki sposób, na ile higienicznie, jak sobie podajesz (trzeba pamiętać że walenie helu w ogromnym stężeniu zdecydowanie bardziej niszczy kable niż jak tą samą dawkę rozpuścić w 5x większej ilości wody).
Aaaa i bardzo ważna rzecz - czasem ludzie się martwią w pierwszej chwili po przebudzeniu, że pare godzin temu sobie rozjebali coś. A okazuje się, że po prostu zaćpany ktoś spał z ogromnym naciskiem na rękę (przy którym normalnie obudziłby się w max kilka minut, a tak naprawdę w ogóle nie zasnął, tylko zmienił pozycje przed zaśnięciem) i takie problemy z dziwnym czuciem w ręcę mogą wynikać ze "zdrętwienia".
CO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE NIE NAMAWIAM DO BAGATELIZOWANIA OBJAWÓW, LEPIEJ STRACIĆ CZAS I PÓJŚĆ DO LEKARZA NIŻ STRACIĆ DŁOŃ/RĘKĘ/STOPĘ !!!
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych
Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.
OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.
W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.