Fuzja - D5
Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze: @jak89 w kierunku nóg
Aż mi trudno w to uwierzyć...
Skoro tak mówisz , spróbować warto
Mam zapchane kable napuchnięte twarde
Nie mam już gdzie się wbijać
Da się jakoś uratować te żyły żeby znowu były zdolne do użytku? Czy już po ptokach i chuj w bombki strzelił
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
A co do alfy to niech ktos doswiadczony w tym sie wypowie, ciezko powiedziec
11 sierpnia 2024WithoutSoul pisze: @jak89 w kierunku nóg
Fuzja - D5
Siemka wiecie czemu gdy sobie podaje w bok prawej ręki to piecze mnie żyła w zgięciu...?
10 września 2024esztemeszte pisze: Mam już wszystko na rękach zapchane więc waliłam hel po żyłach na lewej dłoni
Potem podobno odleciałam, przestałam oddychać i była reanimacja bo się dusiłam rzygami
Rano się budzę i nagle ogarniam ze nie mam czucia w lewej dłoni
W ogóle zero czucia, nie wiem o co chodzi, nie czuję palców, nie mogę nic w ręku utrzymać
Co to może być? Co mam z tym zrobić? To mi przejdzie? Byłam na sorze i skierowali mnie do neurologa i dali mi jakieś lekarstwa ale dalej nie wiem co jest nie tak
Ogólnie CAŁKOWITY brak czucia w ręce to ja już bym leciał do lekarza, ale słyszałem że przy lekkich problemach z czuciem itp to kwestia dźgnięcia się w nerw (chociaż mogę pierdolić głupoty), bo jak się głębiej zastanowić, nawet gdyby 1 żyła w ręce przestala Ci działać to czemu miałbyś stracić czuie w całej dłoni? Inne żyły tam przecież dochodzą. No i też nie wiem jaki temat walisz, w jaki sposób, na ile higienicznie, jak sobie podajesz (trzeba pamiętać że walenie helu w ogromnym stężeniu zdecydowanie bardziej niszczy kable niż jak tą samą dawkę rozpuścić w 5x większej ilości wody).
Aaaa i bardzo ważna rzecz - czasem ludzie się martwią w pierwszej chwili po przebudzeniu, że pare godzin temu sobie rozjebali coś. A okazuje się, że po prostu zaćpany ktoś spał z ogromnym naciskiem na rękę (przy którym normalnie obudziłby się w max kilka minut, a tak naprawdę w ogóle nie zasnął, tylko zmienił pozycje przed zaśnięciem) i takie problemy z dziwnym czuciem w ręcę mogą wynikać ze "zdrętwienia".
CO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE NIE NAMAWIAM DO BAGATELIZOWANIA OBJAWÓW, LEPIEJ STRACIĆ CZAS I PÓJŚĆ DO LEKARZA NIŻ STRACIĆ DŁOŃ/RĘKĘ/STOPĘ !!!
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!