Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 6 / 0
Powiedzmy że większa ilość. Co zrobić, aby zminimalizować przypał do minimum?
  • 2101 / 356 / 0
Pakowanie próżniowe.
  • 151 / 24 / 0
pakowanie prozniowe najlepiej x2, czarna folia kilka razy na zmiane z koperta, fajne sa tez takie folie ktore odbijaja sie od skanerow i nic nie widac co w paczce, nie wiem jak sie to dokladnie nazywa. + tez najlepiej jak zapakujesz prozniowo to przemyc alkoholem wszystko dokladnie. no i wszystko scisniete jak najbardziej w jak najmniejszy karton. Odpowiednie nadanie to tez wazne, nie wpisujesz danych nadawcy najlepiej zadnych, a jak juz to lewe, i jedyne legitne info na etykiecie to email odbiorcy zalozony na jakims torze
dawka czyni truciznę
  • 140 / 18 / 1
@opalonyben ta folia co odbija to chyba aluminiowa była. Tak coś kojarzę, że przy kradzieżach wykorzystywali, by nie było problemu z tymi słupami co pikają
Wpierw leczenie,
potem walenie.
  • 57 / 6 / 0
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
  • 151 / 24 / 0
@narcovoyage13 nie to nie aluminium, to jest taka specjalna pol przezroczysta, czarna
@Anonim512 jak sie dygasz isc wrzucic paczke to zaloz kominiarke i idz w nocy xd
dawka czyni truciznę
  • 1164 / 289 / 12
10 września 2024Anonim512 pisze:
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
Ja zawsze używam wyłącznie specjalnych worków z foli polietylenowej.

A na kamerkę CCTV można mieć wyjebane bo i tak jest niezgodna z RODO %-D
Uwaga! Użytkownik neurotoXXXsick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick To dobrze wiedzieć że jest niezgodna z RODO. Mógłbyś mi powiedzieć z jakiego powodu jest niezgodna?
  • 1164 / 289 / 12
naruszają prywatność i bezpieczeństwo - wszystko jest dokładnie wytłumaczone w unijnym rozporządzeniu o ochronie danych osobowych
Uwaga! Użytkownik neurotoXXXsick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick dzięki za info. Na dniach pewnie będę korzystał z paczkomatu. Osobiście uważasz że lepiej zasłonić twarz np maseczką, czy lepiej nie robić przypału i normalnie na wyjebce podejść i nadać? Dodam tylko że to małe miasto.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów

Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.

Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!