Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 6 / 0
Powiedzmy że większa ilość. Co zrobić, aby zminimalizować przypał do minimum?
  • 2255 / 384 / 0
Pakowanie próżniowe.
  • 194 / 28 / 0
pakowanie prozniowe najlepiej x2, czarna folia kilka razy na zmiane z koperta, fajne sa tez takie folie ktore odbijaja sie od skanerow i nic nie widac co w paczce, nie wiem jak sie to dokladnie nazywa. + tez najlepiej jak zapakujesz prozniowo to przemyc alkoholem wszystko dokladnie. no i wszystko scisniete jak najbardziej w jak najmniejszy karton. Odpowiednie nadanie to tez wazne, nie wpisujesz danych nadawcy najlepiej zadnych, a jak juz to lewe, i jedyne legitne info na etykiecie to email odbiorcy zalozony na jakims torze
dawka czyni truciznę
  • 346 / 62 / 3
@opalonyben ta folia co odbija to chyba aluminiowa była. Tak coś kojarzę, że przy kradzieżach wykorzystywali, by nie było problemu z tymi słupami co pikają
  • 57 / 6 / 0
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
  • 194 / 28 / 0
@narcovoyage13 nie to nie aluminium, to jest taka specjalna pol przezroczysta, czarna
@Anonim512 jak sie dygasz isc wrzucic paczke to zaloz kominiarke i idz w nocy xd
dawka czyni truciznę
  • 1328 / 337 / 12
10 września 2024Anonim512 pisze:
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
Ja zawsze używam wyłącznie specjalnych worków z foli polietylenowej.

A na kamerkę CCTV można mieć wyjebane bo i tak jest niezgodna z RODO %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick To dobrze wiedzieć że jest niezgodna z RODO. Mógłbyś mi powiedzieć z jakiego powodu jest niezgodna?
  • 1328 / 337 / 12
naruszają prywatność i bezpieczeństwo - wszystko jest dokładnie wytłumaczone w unijnym rozporządzeniu o ochronie danych osobowych
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick dzięki za info. Na dniach pewnie będę korzystał z paczkomatu. Osobiście uważasz że lepiej zasłonić twarz np maseczką, czy lepiej nie robić przypału i normalnie na wyjebce podejść i nadać? Dodam tylko że to małe miasto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.