Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 6 / 0
Powiedzmy że większa ilość. Co zrobić, aby zminimalizować przypał do minimum?
  • 2101 / 356 / 0
Pakowanie próżniowe.
  • 151 / 24 / 0
pakowanie prozniowe najlepiej x2, czarna folia kilka razy na zmiane z koperta, fajne sa tez takie folie ktore odbijaja sie od skanerow i nic nie widac co w paczce, nie wiem jak sie to dokladnie nazywa. + tez najlepiej jak zapakujesz prozniowo to przemyc alkoholem wszystko dokladnie. no i wszystko scisniete jak najbardziej w jak najmniejszy karton. Odpowiednie nadanie to tez wazne, nie wpisujesz danych nadawcy najlepiej zadnych, a jak juz to lewe, i jedyne legitne info na etykiecie to email odbiorcy zalozony na jakims torze
dawka czyni truciznę
  • 140 / 18 / 1
@opalonyben ta folia co odbija to chyba aluminiowa była. Tak coś kojarzę, że przy kradzieżach wykorzystywali, by nie było problemu z tymi słupami co pikają
Wpierw leczenie,
potem walenie.
  • 57 / 6 / 0
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
  • 151 / 24 / 0
@narcovoyage13 nie to nie aluminium, to jest taka specjalna pol przezroczysta, czarna
@Anonim512 jak sie dygasz isc wrzucic paczke to zaloz kominiarke i idz w nocy xd
dawka czyni truciznę
  • 1164 / 289 / 12
10 września 2024Anonim512 pisze:
Właśnie zauważyłem że niektórzy używają takiej "nietypowej" folii w paczkach. A jak sprawa się ma z kamerami na paczkomacie? W przypadku wpadki nagranie pewnie ląduje na komendzie?
Ja zawsze używam wyłącznie specjalnych worków z foli polietylenowej.

A na kamerkę CCTV można mieć wyjebane bo i tak jest niezgodna z RODO %-D
Uwaga! Użytkownik neurotoXXXsick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick To dobrze wiedzieć że jest niezgodna z RODO. Mógłbyś mi powiedzieć z jakiego powodu jest niezgodna?
  • 1164 / 289 / 12
naruszają prywatność i bezpieczeństwo - wszystko jest dokładnie wytłumaczone w unijnym rozporządzeniu o ochronie danych osobowych
Uwaga! Użytkownik neurotoXXXsick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick dzięki za info. Na dniach pewnie będę korzystał z paczkomatu. Osobiście uważasz że lepiej zasłonić twarz np maseczką, czy lepiej nie robić przypału i normalnie na wyjebce podejść i nadać? Dodam tylko że to małe miasto.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych

Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.

OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.

W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.

Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.