Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
@WujekMorda A jak byś się odniósł do tych problemów w kontekście redukcji/odstawki pregaby? Utrzymywały się u Ciebie, czy jak to wyglądało?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
A Tym pokurwom co walą dla draki po 4/5k to kutasy chyba poodpadaja hahaha. Zajebisty efekt uboczny nie ma co...
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
01 września 2024WujekMorda pisze:Drogi kolego zasmucę Cię. Po pregabalinie na początku nie dojdziesz, z czasem Ci przestanie stawać, az stracisz wgl ochote na seks -potwierdzone info pare osob tak mialo. Malo tego jakies kurwa najnowsze badania nad tym scierwem wykazują ze pregbabalina moze , ale nie musi! prowadzic do stałego impotenctwa brana latami w dużych dawkach . Także SMACZNEGO !!!01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
03 września 2024zupelnienikt pisze: @Lotnik69
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.