Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
@WujekMorda A jak byś się odniósł do tych problemów w kontekście redukcji/odstawki pregaby? Utrzymywały się u Ciebie, czy jak to wyglądało?
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
A Tym pokurwom co walą dla draki po 4/5k to kutasy chyba poodpadaja hahaha. Zajebisty efekt uboczny nie ma co...
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
01 września 2024WujekMorda pisze:Drogi kolego zasmucę Cię. Po pregabalinie na początku nie dojdziesz, z czasem Ci przestanie stawać, az stracisz wgl ochote na seks -potwierdzone info pare osob tak mialo. Malo tego jakies kurwa najnowsze badania nad tym scierwem wykazują ze pregbabalina moze , ale nie musi! prowadzic do stałego impotenctwa brana latami w dużych dawkach . Także SMACZNEGO !!!01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
03 września 2024zupelnienikt pisze: @Lotnik69
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.