Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
@WujekMorda A jak byś się odniósł do tych problemów w kontekście redukcji/odstawki pregaby? Utrzymywały się u Ciebie, czy jak to wyglądało?
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
A Tym pokurwom co walą dla draki po 4/5k to kutasy chyba poodpadaja hahaha. Zajebisty efekt uboczny nie ma co...
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
01 września 2024WujekMorda pisze:Drogi kolego zasmucę Cię. Po pregabalinie na początku nie dojdziesz, z czasem Ci przestanie stawać, az stracisz wgl ochote na seks -potwierdzone info pare osob tak mialo. Malo tego jakies kurwa najnowsze badania nad tym scierwem wykazują ze pregbabalina moze , ale nie musi! prowadzic do stałego impotenctwa brana latami w dużych dawkach . Także SMACZNEGO !!!01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
03 września 2024zupelnienikt pisze: @Lotnik69
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina