Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
sam się przymierzam w imię nauki ale to trza dobrze rozplanować z dawkami no i zacząć jak najwcześniej z samego rana ze względu na długość działania benzy - wpierw cipacz a gdy się rozkręci dorzucić DXM, jescze tylko kwestia gdzie bo w domu na pewno nie marnowałbym takiej przygody
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
02 września 2024techniczny pisze: Czy benza ma jakiekolwiek inne mozliwe zastosowanie np w nizszych dawkach jako pseudostymulant?
@neurotoXXXsick
A ja chyba jednak ze względu na bezpieczeństwo i nieprzwidywalność fazy, zwłaszcza przy pierwszym eksperymencie z taką mieszanką doradzałbym jednak DOM. benza sama w sobie potrafi być nieobliczalna i potrafiłem łapać na prawdę realistyczne odklejki będąc w domu na niej, nawet przy sprawdzonej, wydawałoby mi się "bezpiecznej" dawce dla mnie, z którą byłem obeznany, czyli okolice 4 saszetek. Przy dorzuceniu dexa (który na mnie na przykład działa tragicznie) może być z tym jeszcze gorzej ...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.