Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 9 / 0
@Nightmare240493 do końca nie wydaje mi się, że jest to takie proste z tym uszkodzeniem wzroku. Co prawda, to prawda. Sam jestem tego przykładem, że benzydamina w jakimś stopniu uszkodziła mi wzrok. Nie jest to uciążliwe, wręcz na codzień tego nie zauważam, gdyż wzrok mam bardzo dobry i wadę mam na poziomie 0,25. Chodzi mi tutaj bardziej o tworzenie się mętów ciała szklistego. W polu widzenia, a zwłaszcza gdy zamknę oczy, podczas ruszania gałkami ocznymi razem za nimi podąża taki a'la robaczek. Jeżeli chodzi o uszkodzenie wzroku, to można mówić jedynie o uszkodzeniu siatkówki.
  • 17 / 1 / 0
Myślicie, że benzydamina jest mega chujowym pomysłem jak się jest chorym na psychice i bierze się leki ? (bupropion 150 mg pregabalina 150mg) Czy jest 100% pewność że mi to jeszcze bardziej rozwali głowę ? Mam za sobą doświadczenia z grzybami i jestem fanką halucynacji stąd chęć na cipacza.
  • 1289 / 329 / 12
nawet będąc w pełni zdrowia na umyśle zażywanie jakichkolwiek deliriantów jest pomysłem ryzykownym i nieprzywidywalnym w skutkach… niemniej uważam, że warto wpisać sobie tę substancję do ćpuńskiego cv bo profil działania jest bardzo oryginalny, może nie uświadczymy jakiś ciężkich rozkmin i oświecenia ale halucynacje są unikatowe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 17 / 1 / 0
Właśnie dlatego tak kusi, te problemy ze wzrokiem czy nerkami jestem w stanie zaakceptować i przeżyć, boje się trochę że przez to, że mam psychikę walniętą to halucynacje będą naprawdę przerażające wyciągnięte z samych najciemniejszych zakamarków mojej głowy, ale chyba właśnie o to w tym chodzi... Najwyżej napisze Trip raport z jakiegoś psychiatryka
  • 87 / 27 / 0
Zażywałem benzydaminę mając ogromne problemy psychiczne. Zdiagnozowany borderline, głęboka depresja lękowa. Do tego parę razy na benzie było już po pierwszej próbie samobójczej gdzie generalnie miałem dość mocno już wyjebane w życie / zdrowie i chciałem zdechnąć. Halucynacje w tym okresie były różne. Zdarzały się rzeczywiście straszne i poryte, mimo że zupełnie abstrakcyjne i patrząc z perspektywy czasu bezsensowne i pojebane, to w czasie "fazy" mój mózg odbierał je jako stuprocentową prawdę, tak jak urojenia, schizy które się pojawiały. Zdarzały się też przyjemne fazy jedynie z powidokami, tymi często opisywanymi robakami i pająkami chodzącymi po pomieszczeniu. Generalnie nie ma reguły i żadne set&settings na mnie nie działało i nie było reguły czy wpłynie ono na to że lot będzie pozytywny czy negatywny
  • 40 / 4 / 0
w jaki sposób najlepiej jest to zażywać? wsypalismy z ziomkiem 4 saszetki do półlitrowego icetea na pół i w smaku była masakra czy morze jest jakiś sposób żeby zniwelować ten smak?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 43 / 7
W jednej saszetce (9,4g) masz 0.5g benzydaminy, cała reszta to sól. Wypiliście ice tea z 2g benzydaminy i ~36g jebanej soli. Następnym razem pozbądźcie się soli zwykłą ekstrakcją wodną - rozpuszczasz zawartość saszetki w zimnej wodzie, a następnie przelewasz przez sączek. Sól rozpuści się w wodzie i razem z nią przeleje się przez sączek, a benzydamina w nim zostanie (może zostać nieznaczna ilość soli). Benze możesz pakować do kapsułek żelowych czy wrzucić do napoju.
  • 586 / 123 / 0
Czy benza ma jakiekolwiek inne mozliwe zastosowanie np w nizszych dawkach jako pseudostymulant?
  • 1289 / 329 / 12
można zrobić mixa z dexem tzw BXM ale to jazda bez trzymanki jeśli chodzi o efekty,

sam się przymierzam w imię nauki ale to trza dobrze rozplanować z dawkami no i zacząć jak najwcześniej z samego rana ze względu na długość działania benzy - wpierw cipacz a gdy się rozkręci dorzucić DXM, jescze tylko kwestia gdzie bo w domu na pewno nie marnowałbym takiej przygody :psycho:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 87 / 27 / 0
02 września 2024techniczny pisze:
Czy benza ma jakiekolwiek inne mozliwe zastosowanie np w nizszych dawkach jako pseudostymulant?
W niższych dawkach niby coś tam stymuluje, aczkolwiek na mój przeżarty ćpaniem organizm nie działało to jakoś dobrze ani przyjemnie...
@neurotoXXXsick
A ja chyba jednak ze względu na bezpieczeństwo i nieprzwidywalność fazy, zwłaszcza przy pierwszym eksperymencie z taką mieszanką doradzałbym jednak DOM. benza sama w sobie potrafi być nieobliczalna i potrafiłem łapać na prawdę realistyczne odklejki będąc w domu na niej, nawet przy sprawdzonej, wydawałoby mi się "bezpiecznej" dawce dla mnie, z którą byłem obeznany, czyli okolice 4 saszetek. Przy dorzuceniu dexa (który na mnie na przykład działa tragicznie) może być z tym jeszcze gorzej ...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.