ODPOWIEDZ
  • 29 / 5 / 0
jeśli MDMA można brać najlepiej z dużymi przerwami to w jaki sposób ludzie bawili się co tydzień na dyskotekach w latach 2000?
  • 1148 / 315 / 2
@dokosa9570 Ty no nie wiem, kurde trudne pytanie się wylosowało... hmm... może zażywali inne substancje psychoaktywne niż wyłącznie MDMA? %-D
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 29 / 5 / 0
@Merx no domyślam się :) Pytanie jakie to były w takim razie? feta?
  • 787 / 446 / 0
Brali MDA ;). Zresztą na tych filmikach widać po nich, że to MDA + MDMA
  • 9 / 1 / 0
jak wygląda legit MDMA w krysztale? znalazłam ostatnio ofertę ale 50zl/ g przy zakupie 5 to brzmi mega fejkowo, skoro czasami 1 piguła tyle kosztuje 😐
  • 4894 / 853 / 0
MDMA jest tanie, można za 200pln wyrwać 5g. Zazwyczaj jest to brązowy kryształ, czasami przezroczysty.
  • 9 / 1 / 0
ok, bo wczesniej widywałam głównie ceny 80-90 za gięta, stąd się zdziwiłam. dzięki :)
  • 4894 / 853 / 0
Takie ceny były kilka lat temu jak MDMA było produkowane inna metodą(droższa). Jakiś czas temu w sumie to już lata zaczeto produkować nowa metoda(tania) i ceny MDMA spadly. 50pln za 1g to dobra cena.
  • 787 / 446 / 0
U mnie w Poznaniu MDMA nadal chodzi po 70/80/90.
  • 367 / 52 / 0
Jak bierzecie przez 10 pośredników to co się dziwicie cenom? Nie wiem jak w PL tam gdzie mieszkam używa sie komunikatora pewnej rosyjskiej firmy do zamawiania prawie bezpośrednio.. Tabs wychodzi ok 15zl, a 7g kryszt. placicie ok 180 zl towaru sprawdzonego.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.