Ty sam piszesz, że w ciągu paru godzin zażyłeś łącznie 600mg, nie mając doświadczenia z pregą. Proszę samemu się zastanowić, czy to mądre dawkowanie. Mnie by taka dawka złożyła do snu na półtora dnia.
Co do odstawki zolpi, napisz jakie dawki teraz przyjmujesz na co dzień, bo w końcu nie wiadomo — napisałeś "do" 12 tabsów.
Jeśli dasz znać, to potem bardziej się do sytuacji ustosunkuję.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Fajnie sie pracuje na niej.
Brakuje mi tych początkowych efektów wizualnych, które były jak zaczynałem przygodę z pregabaliną.
nnw / V44
Duszności miewam na wyższych dawkach pregi, niepokoju to nie, ona bardzo fajnie działa uspokajająco.
scalono - detronizator
Ja się 3h męczyłem zanim kareta, dwa razy w życiu wzywałem, raz w 2017 gdy miałem zapaść i mi cały ryj drętwiał, ale pregaba to już przebiła.
scalono - detronizator
Dziś znów ma przechlaniu otworzyłem ampułkę żeby 150mg walnąć i były duszności.zarzuciłem 6 zolpi, moment i było ok. Jakieś tipy ma tę pregę? Mam tego od zajebania i chciałbym to spożytkować
Scalono ~ Atro
Skąd oganeiacie zolpi? Bo czasem jest problem. Prege piszą jak witaminę c
Chętnie poznam opinie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.