Ty sam piszesz, że w ciągu paru godzin zażyłeś łącznie 600mg, nie mając doświadczenia z pregą. Proszę samemu się zastanowić, czy to mądre dawkowanie. Mnie by taka dawka złożyła do snu na półtora dnia.
Co do odstawki zolpi, napisz jakie dawki teraz przyjmujesz na co dzień, bo w końcu nie wiadomo — napisałeś "do" 12 tabsów.
Jeśli dasz znać, to potem bardziej się do sytuacji ustosunkuję.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Fajnie sie pracuje na niej.
Brakuje mi tych początkowych efektów wizualnych, które były jak zaczynałem przygodę z pregabaliną.
nnw / V44
Duszności miewam na wyższych dawkach pregi, niepokoju to nie, ona bardzo fajnie działa uspokajająco.
scalono - detronizator
Ja się 3h męczyłem zanim kareta, dwa razy w życiu wzywałem, raz w 2017 gdy miałem zapaść i mi cały ryj drętwiał, ale pregaba to już przebiła.
scalono - detronizator
Dziś znów ma przechlaniu otworzyłem ampułkę żeby 150mg walnąć i były duszności.zarzuciłem 6 zolpi, moment i było ok. Jakieś tipy ma tę pregę? Mam tego od zajebania i chciałbym to spożytkować
Scalono ~ Atro
Skąd oganeiacie zolpi? Bo czasem jest problem. Prege piszą jak witaminę c
Chętnie poznam opinie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.