Ty sam piszesz, że w ciągu paru godzin zażyłeś łącznie 600mg, nie mając doświadczenia z pregą. Proszę samemu się zastanowić, czy to mądre dawkowanie. Mnie by taka dawka złożyła do snu na półtora dnia.
Co do odstawki zolpi, napisz jakie dawki teraz przyjmujesz na co dzień, bo w końcu nie wiadomo — napisałeś "do" 12 tabsów.
Jeśli dasz znać, to potem bardziej się do sytuacji ustosunkuję.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Fajnie sie pracuje na niej.
Brakuje mi tych początkowych efektów wizualnych, które były jak zaczynałem przygodę z pregabaliną.
nnw / V44
Duszności miewam na wyższych dawkach pregi, niepokoju to nie, ona bardzo fajnie działa uspokajająco.
scalono - detronizator
Ja się 3h męczyłem zanim kareta, dwa razy w życiu wzywałem, raz w 2017 gdy miałem zapaść i mi cały ryj drętwiał, ale pregaba to już przebiła.
scalono - detronizator
Dziś znów ma przechlaniu otworzyłem ampułkę żeby 150mg walnąć i były duszności.zarzuciłem 6 zolpi, moment i było ok. Jakieś tipy ma tę pregę? Mam tego od zajebania i chciałbym to spożytkować
Scalono ~ Atro
Skąd oganeiacie zolpi? Bo czasem jest problem. Prege piszą jak witaminę c
Chętnie poznam opinie
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.