Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 25 / 0
7-{4-[4-(benzo{b}tiofen-4-ylo)piperazyn-1-ylo]butoksy}chinolin-2(1H)-on
https://pl.wikipedia.org/wiki/Brekspiprazol

Witajcie,

czy ktos z Was bral ten lek Rxulti? Ja jestem na poczatku, trudno mi cokolwiek stwierdzic...

Prosze opiszcie swoje wrazenia czy dziala jak dziala, jakie sa skutki uboczne...

pozdrawiam :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2024 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 20 / 0
Brałam arypiprazol, a to w zasadzie to samo co breks. Akatyzja nie do zniesienia, zero myślenia i żuchwa wykręca się samoistnie tak mocno, że idzie się popłakać. Znam ludzi, których paradoksalnie po tym spidowało, a to neuroleptyk przecie.

Zaskoczona jestem, że to wprowadzili do Polski. Cena 3x wyższa od Abilify ale z refundacją nie zauważysz.

TL;DR: te same gówno co już było, ale producent ma świeży patent i o to chodzi.
  • 22 / 2 / 0
jestem na 4mg RXULTI Ciężko powiedziec napewno XXXpiprazole to mocne leki, co do arypiprazolu to faktycznie szczenę wyrywa

Olanzapina domięśniowo 240mg co 2 tyg.
Brekspiprazol 4mg
Trazodon 100mg
hydro 50-75mg
chlorprotixen do 100mg

tak to wygląda
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.