...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
raczej modem skonfiskuja i oddadza na wyjsciu. jedzenia fabrycznie zamknietego nie otwieraja, patrza tylko na sklad wiec jakby ci sie udalo jakis produkt otworzyc i pozniej ladnie skleic ale watpie. 14 dni nie wytrzymasz bez neta? idziesz tam by sobie pomoc
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 7 / / 0
Dobra, wiec tak.. piszę prosto z detoksu jestem już tutaj trzeci dzień, na początku się przestraszyłem jak to tutaj wygląda ale nie jest zle serio spoko. brałem dziennie po 800mg kody i w chuj mg pregabaliny . dają mi na to jakieś benzo do spania, egzyste oraz tramal. udało się przemycić i dobrze bo jednak jest tutaj trochę nudno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.