...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
raczej modem skonfiskuja i oddadza na wyjsciu. jedzenia fabrycznie zamknietego nie otwieraja, patrza tylko na sklad wiec jakby ci sie udalo jakis produkt otworzyc i pozniej ladnie skleic ale watpie. 14 dni nie wytrzymasz bez neta? idziesz tam by sobie pomoc
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 7 / / 0
Dobra, wiec tak.. piszę prosto z detoksu jestem już tutaj trzeci dzień, na początku się przestraszyłem jak to tutaj wygląda ale nie jest zle serio spoko. brałem dziennie po 800mg kody i w chuj mg pregabaliny . dają mi na to jakieś benzo do spania, egzyste oraz tramal. udało się przemycić i dobrze bo jednak jest tutaj trochę nudno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.