Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy opakowanie aco się zmieniło? Patrzę w paczce jest 300mg, a kiedyś chyba liczyłem na paczki po 450/900/1350. Dobrze pamiętam?
chciałem sobie podbić dexem grzyby, ale po tej męczarni przełożyłem grzybienie na kiedy indziej...
i wcale kolorowe loty nie wróciły, tolerka już nigdy nie spadnie, jeszcze ta cena, teraz to używka dla ekskluzywnych ćpunów :D
Może przez to ten dział tak stracił na aktywności
25 marca 2022Kaisers pisze: hehe, ja przywaliłem po kilku latach 900mg to zacząłem się zastanawiać co ja widziałem w tej używce, najfajniejsze w niej jest ten moment jak w końcu schodzi i zaczynasz się czuć normalnie xD
chciałem sobie podbić dexem grzyby, ale po tej męczarni przełożyłem grzybienie na kiedy indziej...
i wcale kolorowe loty nie wróciły, tolerka już nigdy nie spadnie, jeszcze ta cena, teraz to używka dla ekskluzywnych ćpunów :D
Profil fazy grzybów, tryptamin czy innych lizergów kłócił mi się z charakterem deksa, który to psuł trip.
Sam w sobie jest spoko. W zeszłym tygodniu wziąłem go pierwszy raz od ponad 10 lat.
Nie zauważyłem, że teraz te małe skurwysyny są pakowane po 20 szt i kupiłem tyłko jedno opakowanie.
Ważę trochę ponad 100kg, a poczułem działanie 300mg i było ono całkiem przyjemne.
CEVy lekkie, ożywiały się przy muzyce.
Fajnie było. Niedługo spróbuję 2 paki i zobaczę czy 2 plato jest takie jak pamiętam.
25 stycznia 2022kiedyslatalem pisze: Hej, wiecie, że to ja ten wątek założyłem, lecz ciągle nie wróciłem do latania? Z 5 lat już będzie jak nie więcej, jakbym chciał znów tamtą magię....
Czy opakowanie aco się zmieniło? Patrzę w paczce jest 300mg, a kiedyś chyba liczyłem na paczki po 450/900/1350. Dobrze pamiętam?
25 marca 2022Kaisers pisze: hehe, ja przywaliłem po kilku latach 900mg to zacząłem się zastanawiać co ja widziałem w tej używce, najfajniejsze w niej jest ten moment jak w końcu schodzi i zaczynasz się czuć normalnie xD
10 marca 2024Jj73 pisze: Ja sobie chwalę. Jest jazda, a dawki dużo mniejsze. Nie rozczarowałem się.
Jak tam, latasz jeszcze stary graczu? :]
Pamiętam jak mnie zaginales dawkami +1g, hehe
"Rutyna to rzecz zgubna "
Popraw na drugi dzień równą lub większą dawką, a jak nie masz tyle wolnego czasu, to zrób 2-3 wrzuty pierwszego.
Teoria resetu to nie teoria, tylko praktyka.
Ewentualnie, jak jesteś skłonny miksować, to dobrze dobierz proporcje DXM:DMH, bo jak się wstrzelisz jak należy, to wrażeń będzie aż zanadto.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).