Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 16 / 0
Ja tam ide do paczkomatu zawsze bez obaw. Tyle ludu z tego korzysta więc czemu akurat ja miałbym sie obawiać. Tym bardziej że jak zamawiam jakieś ZŁO to też nie w hurtowych ilościach.
Fatal Error.
  • 34 / 8 / 0
Ja zaś szkalowałem osobę na opiniach firm
Bardzo długo jedną kierowniczkę(podpadła)
"że robiła loda kierownikowi nad nią postawionym" itd.
Wezwany na psy na każde pytanie, a było ich chyba z 10 odpowiadałem: leczę się psychiatrycznie i nie rozumiem pytania
No i w ten sposób sprawa rozeszła się po kościach
Uwaga! Użytkownik Longfill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
07 grudnia 2017mamabarszcz pisze:
Znam trochę temat, bo audytowaliśmy Inpost w kilku miejscach w Polsce.
Wierzcie mi, że ludzie z sortowni (na pewno jakaś część) orientują się, co jest w paczkach od konkretnej firmy. :-)
Wiele paczek jest traktowanych jako 'uszkodzone'
I co sie z taka paczka wtedy dzieje, bo nie do konca rozumiem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.