Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit
Spiduje mocno, ale nie ma tej euforii metkatynonu. Jest takie przyjemne pobudzenie. Bardziej pasuje porównanie do fety niż kota. Od pseudoefedryny wyraźnie mocniejsze. Od aptecznej efedryny nieco mocniejsze i trwające trochę dłużej.
  • 51 / 3 / 0
@mlander o jakiej aptecznej efedrynie mówimy? Tussipect na receptę?
  • 1891 / 426 / 4
24 czerwca 2024omertakwit pisze:
@mlander huang tea ma działanie bardziej podobne do pseudoefedryny czy do "speedującego" metkatynonu?
nie ma speedującego metkata... chyba, że spiepszysz reakcję i pijesz/zarzucasz w kabek nieprzereagowaną PE to zwała całodniowa murowana
kilka procent efedronu zakryje tego speeda na wejściu, a potem jak puści, to niektórzy mają przygodę życia

co do samej syntezy kota z tego, próbowałem jakiś czas temu bardzo daremna wydajność i kupe babrania się z tym...
ale czy się da? tak... cierpliwości ludzie nie mają do reakcji na zimno, a tu jej trzeba x3 gł w extrakcji efki, z extraktu herbatki.
DXM
  • 51 / 3 / 0
@DuchPL nauczyłem się odróżniać właśnie metkatynon od pseudoefedryny tym że on właśnie nie speeduje. Działanie jest mocniejsze od pseudoefedryny i jeszcze nie zauważyłem żeby pseudoefedryna powodowała zaciskanie zębów.
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit
Zarówno tussipectu jak i efki w ampułkach.

metkatynonu nigdy nie robiłem z ma huang. W ogóle metkatu robionego tą najpopularniejszą metodą z KMnO4 próbowałem może 5 razy w życiu i wystarczy. Miałem okazję poznać kilka osób z rozpieprzonymi przez mangan mózgami. Imho jeśli ktoś nie wie, jak oczyścić taki metkat z resztek manganu, to w ogóle nie powinien się za to zabierać.

Swoją drogą są też tacy, którzy zaczynając od ekstrakcji efedryny z przęśli robią meth.
  • 51 / 3 / 0
@mlander "są też tacy, którzy zaczynając od ekstrakcji efedryny z przęśli"
Wątpie żeby u nas efedryna od tak sobie wyrosła chyba że pod lampą.

WARN: Kontynuacja notorycznego spamu mimo warnów, post nijak odnosi się do powyższego i absolutnie nie wnosi nic do tematu, podobnie zresztą jak parę poprzednich w tymże temacie.
~Vetulani44
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit

A jest jakikolwiek problem z zakupem? Wchodzisz na Ali i kupujesz.

Zresztą nie chodziło mi o Polskę, tylko o Azję. W Azji południowo wschodniej metamfetamina jest bardzo popularna, a przęśl jest tanim i powszechnie dostępnym źródłem efedryny.
  • 1 / / 0
24 czerwca 2024omertakwit pisze:
@mlander huang tea ma działanie bardziej podobne do pseudoefedryny czy do "speedującego" metkatynonu?
Do pseudoefedryny
  • 112 / 18 / 0
Ile tej herbaty Huang tee, trzeba zalać by efekty były jak po 360 pseudoefki czy tam, nawet lepszego efektu?
U mnie 35 euro za 250 gram herbaty
  • 2 / / 0
Można mieć jakiekolwiek problemy zamawiając to z Ali? Bo technicznie przęśl nie jest chyba legalna
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.