Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit
Spiduje mocno, ale nie ma tej euforii metkatynonu. Jest takie przyjemne pobudzenie. Bardziej pasuje porównanie do fety niż kota. Od pseudoefedryny wyraźnie mocniejsze. Od aptecznej efedryny nieco mocniejsze i trwające trochę dłużej.
  • 51 / 3 / 0
@mlander o jakiej aptecznej efedrynie mówimy? Tussipect na receptę?
  • 1891 / 426 / 4
24 czerwca 2024omertakwit pisze:
@mlander huang tea ma działanie bardziej podobne do pseudoefedryny czy do "speedującego" metkatynonu?
nie ma speedującego metkata... chyba, że spiepszysz reakcję i pijesz/zarzucasz w kabek nieprzereagowaną PE to zwała całodniowa murowana
kilka procent efedronu zakryje tego speeda na wejściu, a potem jak puści, to niektórzy mają przygodę życia

co do samej syntezy kota z tego, próbowałem jakiś czas temu bardzo daremna wydajność i kupe babrania się z tym...
ale czy się da? tak... cierpliwości ludzie nie mają do reakcji na zimno, a tu jej trzeba x3 gł w extrakcji efki, z extraktu herbatki.
DXM
  • 51 / 3 / 0
@DuchPL nauczyłem się odróżniać właśnie metkatynon od pseudoefedryny tym że on właśnie nie speeduje. Działanie jest mocniejsze od pseudoefedryny i jeszcze nie zauważyłem żeby pseudoefedryna powodowała zaciskanie zębów.
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit
Zarówno tussipectu jak i efki w ampułkach.

metkatynonu nigdy nie robiłem z ma huang. W ogóle metkatu robionego tą najpopularniejszą metodą z KMnO4 próbowałem może 5 razy w życiu i wystarczy. Miałem okazję poznać kilka osób z rozpieprzonymi przez mangan mózgami. Imho jeśli ktoś nie wie, jak oczyścić taki metkat z resztek manganu, to w ogóle nie powinien się za to zabierać.

Swoją drogą są też tacy, którzy zaczynając od ekstrakcji efedryny z przęśli robią meth.
  • 51 / 3 / 0
@mlander "są też tacy, którzy zaczynając od ekstrakcji efedryny z przęśli"
Wątpie żeby u nas efedryna od tak sobie wyrosła chyba że pod lampą.

WARN: Kontynuacja notorycznego spamu mimo warnów, post nijak odnosi się do powyższego i absolutnie nie wnosi nic do tematu, podobnie zresztą jak parę poprzednich w tymże temacie.
~Vetulani44
  • 196 / 61 / 0
@omertakwit

A jest jakikolwiek problem z zakupem? Wchodzisz na Ali i kupujesz.

Zresztą nie chodziło mi o Polskę, tylko o Azję. W Azji południowo wschodniej metamfetamina jest bardzo popularna, a przęśl jest tanim i powszechnie dostępnym źródłem efedryny.
  • 1 / / 0
24 czerwca 2024omertakwit pisze:
@mlander huang tea ma działanie bardziej podobne do pseudoefedryny czy do "speedującego" metkatynonu?
Do pseudoefedryny
  • 112 / 18 / 0
Ile tej herbaty Huang tee, trzeba zalać by efekty były jak po 360 pseudoefki czy tam, nawet lepszego efektu?
U mnie 35 euro za 250 gram herbaty
  • 2 / / 0
Można mieć jakiekolwiek problemy zamawiając to z Ali? Bo technicznie przęśl nie jest chyba legalna
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.