Wystarczy nawet mały zapalnik by szukać ukojenia .
Często nawet bez przyczyny problem natury psychicznej typu nerwica która się nasili czy depresja .
Samo znużenie trzeźwością też następuje ale to da się wypełnić zajęciami .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jebana amfetamina, 2 lata ciagu...
Lecę, bo chcę
Lecę, bo życie jest złe
Czy są pieniądze, czy nie
Lecę, bo wolność to zew
Lecę, bo wciąż kocham ciebie
Kocham cię
Nie moge powiedzieć że żałuje. Dwuletniej alkoholicznej chlejni żałuje ale nie opio.
Teraz kolejne podejście tym razem za pomocą kratomu - zajebiście niweluje rowerek i "grypę" odstawienną. Z rana piję 3 gramy zielonej odmiany, wieczorem około 3g odmiany czerwonej. Parę razy dorzucałem w ciągu dnia, jak pojawiał się zespół niespokojnych nóg i dreszcze - 10 minut i przechodziło.
Jutro będzie 7 dzień trzeźwości, trzymam się dobrze, nie mam ochoty na powrót, na zapierdalanie po aptekach i wrzucanie tych zjebanych tabletek. Pomogło mi też wygadanie się mojej dziewczynie i znajomym o moim problemie. Pozdro dla wszystkich walczących, polecam poczytać o kratomie i spróbowac na sobie jak to działa.
Brałem to na tyle krótko że tylko taki efekt udało mi się odnotować.
12 czerwca 2024AllBlack88 pisze: Byłam u lekarza który pracuje na oddziale detoksykacji, w celu pomocy mi w związku z uzależnieniem od pregabaliny i kodeiny. Pregi leciało ponad 2g na dobe, kody 2 opakowania thiocodinu. Rozpisał mi fajnie jak schodzić z dawek obu tych substancji, wypisal opakowania pregi na recepte a jeśli o kode chodzi, kazał mi kupować sobie dalej thio XD no masakra, liczyłam że przepisze mi jakiś lek z kodeina, co wyjdzie taniej niż rujnować swoje finanse na to gówno.
kodeina to nie jest zabawa.
16 czerwca 2024DobryWujas pisze: ohoho ale dzisiaj mam psychiczną odstawke. Normalnie rozkurwie coś. Jestem bez kody już 10 dni, ale jestem tak rozpędzony, że drzwi tylko strzelają. Tak przechodzi mi przez myśl jebnąć klona, ale kurwa boje sie, że pogorszy sprawe. Ja pierdole, 48h mnie już tak trzyma. Łącznie ze snami, pełne spektrum głodu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.