Pytanie kluczowe - żarłem wczoraj od 10tej rano do teraz. W chuj tego gówna zeżarłem w związku z tym ile godzin mnie jeszcze bedzie trzymać stymulacja - zakładając że zwała mam pod kontrolą. Np w przypadku fety stymulacja lekka trzyma mnie jeszcze cały Day After po zrobieniu wora. Jak jest z tym?? znajdzie się jakiś mefedroniarz który mi odpowie? :D
23 maja 2024WujekMorda pisze: purpurowy - tzn??
tzn żyj jak chcesz/rób co chcesz, nie będę Cię umoralniał, ale dobrze wiesz, że cenię sobie każdą znajomość BARDZO.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
23 maja 2024SerioSergio pisze: Raz w życiu,w tym roku jadłem legit mefa. Po pregablinie weszły mi zajebiste oevy. Taki czerwone duszki, przezroczyste w połowie. Smok był i pająki z sufitu. Jak się zbliżyłem to znikały. Od ostatniego pasa trzymało z 3h,ale łączyłem z samą pregabaliną. Jak ty w sumie,szybko powinieneś zasnąć.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.