- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pewnego razu trochę gałki, później kolejne trochę DXM, dużo później wybrałem się po Antidol. Byłem tak urobiony, że zjadłem tabletki bez filtracjixP 1 opakowanie. Pamiętam, że weszło dość znacząco, wkrótce jednak zasnąłem. Konkretnych dawek nie jestem sobie w tej chwili przypomnieć poza K - było to kilka lat do tyłu.
W zeszłe lato dokonałem kolejnej próby z tym połączeniem. Zjadłem 1 orzeszek gałki, więcej nie chciałem, i kilka godzin później 720 mg kodeiny. koda jak to koda, gdy gałka weszła zdążyłem o niej zapomnieć. Stan po mirystycynie przyjemny, aczkolwiek bardzo długie ładowanie. Gdy zaczęło słabnąć miałem ochotę na kolejną dawkę kodeinki, lecz było późno w nocy, piłem także piwa, nie byłem zbyt mobilny. Noc bez snu, od rana zaczynałem dochodzić do siebie, co wydłużało się.
Podsumowując to połączenie u mnie ma sens, jeśli kodeinę przyjmę dość długi czas po tym jak mirystycyna zacznie na mnie oddziaływać.
luminastil z neoazarina?
Przeniesiono @Vetulani44
Mam w apteczce Atarax (hydroksyzyna) oraz Luminastil (difenhydromina)
Czy któryś z tych środków da się użyć do podbicia sedatywnego działania kody?
Jeśli tak, jak dawkować i kiedy?
Dzięki
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?