@Suselultimatus
To że wrzuciłeś 8mg bez żadnej tolerancji to jest zwykła głupota i nic więcej. Nie wiem skąd Ci się wziął w ogóle taki pomysł xD
Byłam bardziej rozgadana, ale powiedziała bym raczej, że był to zwykły bełkot, ciężko mi było utrzymać równowagę, obraz mi się lekko rozmywał, poza tym czułam się totalnie rozluźniona.
Jak na pierwszy raz i wrzucenie 2mg to chyba cud, że nic nie odpierdoliłam. Chociaż miałam już wcześniej styczność z innymi benzo i wyrobioną na nie tolerancję, może ma to jakiś związek.
Chociaż miałam już wcześniej styczność z innymi benzo i wyrobioną na nie tolerancję, może ma to jakiś związek.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
edit:
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.