@Suselultimatus
To że wrzuciłeś 8mg bez żadnej tolerancji to jest zwykła głupota i nic więcej. Nie wiem skąd Ci się wziął w ogóle taki pomysł xD
Byłam bardziej rozgadana, ale powiedziała bym raczej, że był to zwykły bełkot, ciężko mi było utrzymać równowagę, obraz mi się lekko rozmywał, poza tym czułam się totalnie rozluźniona.
Jak na pierwszy raz i wrzucenie 2mg to chyba cud, że nic nie odpierdoliłam. Chociaż miałam już wcześniej styczność z innymi benzo i wyrobioną na nie tolerancję, może ma to jakiś związek.
Chociaż miałam już wcześniej styczność z innymi benzo i wyrobioną na nie tolerancję, może ma to jakiś związek.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
edit:
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.