Przeniesiono do działu metylofenidatu. taurinnn
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
02 kwietnia 2020justrelax pisze: Możesz znaleźć na YT własnoręcznie zrobiony sprzęt. Wyciągasz gwint z żarówki, wkładasz rurkę i lekko przypalasz w zasadzie to waporyzujesz podgrzewając żarówkę, wciągasz dym delikatnie przez rurkę. Ogólnie nie warto.
Dokładnie tak ja próbowałem palić
Mam formę cr
Wrzucałem kapsułki do zerówki i grzałem te wypełniacze się zaczęły palić fakt MPH się zwapoeyzowal ( charakterystyczny żółty płyn ), i smak było czuć (paliłem iph podobny,), ale jest krótko i delikatnie i żarówka się nie nadaje do ponownego użycia bo pozostają spalone wypełniacze
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.