Przeniesiono do działu metylofenidatu. taurinnn
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
02 kwietnia 2020justrelax pisze: Możesz znaleźć na YT własnoręcznie zrobiony sprzęt. Wyciągasz gwint z żarówki, wkładasz rurkę i lekko przypalasz w zasadzie to waporyzujesz podgrzewając żarówkę, wciągasz dym delikatnie przez rurkę. Ogólnie nie warto.
Dokładnie tak ja próbowałem palić
Mam formę cr
Wrzucałem kapsułki do zerówki i grzałem te wypełniacze się zaczęły palić fakt MPH się zwapoeyzowal ( charakterystyczny żółty płyn ), i smak było czuć (paliłem iph podobny,), ale jest krótko i delikatnie i żarówka się nie nadaje do ponownego użycia bo pozostają spalone wypełniacze
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.