4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
ja to mialam tak ze jak wchodzilo to jak patrzyłam w inną stronę to widziałam jeszcze przeświaty poprzedniego obrazu
2 kilo w moim blancie kim ty kurwo jestes
  • 3 / 1 / 0
Mroczki i światełka, to efekt częściowego niedotlenienia mózgu(90% przy sniffie), tak jak w przypadku gdy wstrzymamy powietrze na długi czas. Może byc groźne, jeżeli nie przechodzi, zarowno trakcie ciągu jak i po wyzerowaniu.
  • 32 / 7 / 0
Te spiralki o których wsponinacie mogą być od deficytu energetycznego. kiedyś miałem takie coś nie po mefie, ale szybko redukując masę i ostro trenując.
  • 43 / 3 / 0
@kleoston dokładnie ale katynony same w sobie powodują problemy ze wzrokiem np. rozszerzone źrenice czy "latające oczy jak ping-pong"
  • 32 / 7 / 0
@roolth wiesz, wprawdzie nie walę od ponad roku, ale czasem mam wrażenie, że nerwowo obserwuję, co się wokół mnie dzieje, stąd ludzie nieraz myślą, że coś ćpałem. To może być to
  • 1 / / 0
Siema, kryształ przejawia się u mnie od około 13 lat. Ostatnie tygodnie zauważyłem że ucieka mi jedno oko (zez), to od towaru? Dzięki i pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.