4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
ja to mialam tak ze jak wchodzilo to jak patrzyłam w inną stronę to widziałam jeszcze przeświaty poprzedniego obrazu
2 kilo w moim blancie kim ty kurwo jestes
  • 3 / 1 / 0
Mroczki i światełka, to efekt częściowego niedotlenienia mózgu(90% przy sniffie), tak jak w przypadku gdy wstrzymamy powietrze na długi czas. Może byc groźne, jeżeli nie przechodzi, zarowno trakcie ciągu jak i po wyzerowaniu.
  • 32 / 7 / 0
Te spiralki o których wsponinacie mogą być od deficytu energetycznego. kiedyś miałem takie coś nie po mefie, ale szybko redukując masę i ostro trenując.
  • 43 / 3 / 0
@kleoston dokładnie ale katynony same w sobie powodują problemy ze wzrokiem np. rozszerzone źrenice czy "latające oczy jak ping-pong"
  • 32 / 7 / 0
@roolth wiesz, wprawdzie nie walę od ponad roku, ale czasem mam wrażenie, że nerwowo obserwuję, co się wokół mnie dzieje, stąd ludzie nieraz myślą, że coś ćpałem. To może być to
  • 1 / / 0
Siema, kryształ przejawia się u mnie od około 13 lat. Ostatnie tygodnie zauważyłem że ucieka mi jedno oko (zez), to od towaru? Dzięki i pozdro
  • 9 / / 0
Też mam wrażenie, że mi oko zaczęło uciekać. Jako dziecko miałam zeza, chyba właśnie na tym oku, wyleczyłam, a teraz powróciło...
@SimaACAB rok temu pisałeś, ale może coś nowego w temacie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.