4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
ja to mialam tak ze jak wchodzilo to jak patrzyłam w inną stronę to widziałam jeszcze przeświaty poprzedniego obrazu
2 kilo w moim blancie kim ty kurwo jestes
  • 3 / 1 / 0
Mroczki i światełka, to efekt częściowego niedotlenienia mózgu(90% przy sniffie), tak jak w przypadku gdy wstrzymamy powietrze na długi czas. Może byc groźne, jeżeli nie przechodzi, zarowno trakcie ciągu jak i po wyzerowaniu.
  • 32 / 7 / 0
Te spiralki o których wsponinacie mogą być od deficytu energetycznego. kiedyś miałem takie coś nie po mefie, ale szybko redukując masę i ostro trenując.
  • 43 / 3 / 0
@kleoston dokładnie ale katynony same w sobie powodują problemy ze wzrokiem np. rozszerzone źrenice czy "latające oczy jak ping-pong"
  • 32 / 7 / 0
@roolth wiesz, wprawdzie nie walę od ponad roku, ale czasem mam wrażenie, że nerwowo obserwuję, co się wokół mnie dzieje, stąd ludzie nieraz myślą, że coś ćpałem. To może być to
  • 1 / / 0
Siema, kryształ przejawia się u mnie od około 13 lat. Ostatnie tygodnie zauważyłem że ucieka mi jedno oko (zez), to od towaru? Dzięki i pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.