Ja generalnie mogę się z tobą zgodzić.Mam teorię... kiedyś gdy nie było nałogowego koniobijstwa i był tylko seks to ci którzy nie dymali musieli nabyć cechy które przyciągną potencjalną samice.I dzięki temu mechanizmowi przez no fap możemy nabyć cechy samca alfa.Jednak to tylko teoria.Po za tym twój pogląd duchowy na masturbacje...xd
06 maja 2024SabuSebe pisze: Jak pozbywanie się cennych życiowych fluidow może być zdrowe?
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak słabsze kości i spowolniona praca mózgu, słabe włosy i paznokcie, szara cera ma być oznakami zdrowia?
Obniżony testosteron magnez i wapń, ma być zdrowe?
Czy ktoś może mi wytłumaczyć takie głupie pierdolenie , bo wymiekam.
Czy możesz mi przytoczyć, JAKI DOKŁADNIE benefit zdrowotny to ma ze sobą nieść?
Czy to tylko tak... bo tak gadają... tak czuję, itepe?
https://suno.com/song/15def041-65ab-44e ... 01d20494f5
06 maja 2024SabuSebe pisze: Jak pozbywanie się cennych życiowych fluidow może być zdrowe?
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak słabsze kości i spowolniona praca mózgu, słabe włosy i paznokcie, szara cera ma być oznakami zdrowia?
Obniżony testosteron magnez i wapń, ma być zdrowe?
Czy ktoś może mi wytłumaczyć takie głupie pierdolenie , bo wymiekam.
Czy możesz mi przytoczyć, JAKI DOKŁADNIE benefit zdrowotny to ma ze sobą nieść?
Czy to tylko tak... bo tak gadają... tak czuję, itepe?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.